Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke is beszámolt holtan találtak egy 29 éves külföldi diákot Budapesten, a Duna mellett. A fiú még augusztus 24-én tűnt el, azóta keresték.

A BudapestKörnyéke is hír adott arról, hogy meghalt az a 29 éves fiú, akit napok óta kerestek Budapesten. A külföldi diákot a Boráros tér környékén látták utoljára, a telefonja utoljára a Lánchíd közelében volt bemérhető. Iratait és pénztárcáját nem vitte magával, mindent az otthonában hagyott.

Arról is beszámoltunk, hogy a fiatal fiú unokatestvére nemrégiben tett közzé egy adománygyűjtő felhívást a Go Found Me oldalon, ahol ahhoz kér segítséget, hogy haza tudják szállíttatni elhunyt szerettük testét, ugyanis anyagi akadályokba ütköztek.

Ezen az adománygyűjtő oldalon jelent meg nemrégiben az a rendőrségi bejelentés, amiben a fiú barátja tesz bejelentést a hatóságoknál a férfi eltűnése miatt.

Ebből a bejelentésből kiderül, hogy a fiatal fiú telefonon beszélt a barátnőjével, aki a beszélgetés során szakított vele. Ezt követően a lány felhívta egy közös barátjukat és elmondta, hogy a fiú zaklatott állapotban volt és azt mondta a folyóba ugrik. Ezután a közös barát kereste a férfit telefonon, aki azt mondta jól van, a Duna parton van.

A fiatal fiú végül mégis holtan került elő és bár a rendőrség nem erősítette meg, hogy öngyilkosságot követett volna el, annyit újságírói megkeresésre elmondtak, hogy a férfit már nem keresik eltűntként.

Az adománygyűjtést egyébként még csak egy napja indították el, de már a célösszeg fele, azaz kicsivel több mint 3000 euró meg is van.