Péntek reggel a 6-os főút 146-os kilométerénél, Szekszárd és Kakasd között hat szarvas próbált átszaladni az úttesten, de sajnos nem mindegyiknek sikerült

Szekszárd közelében történt

Drámai videó: szarvascsordával ütközött egy autó a 6-os főúton – egy állat elpusztult. Az autóban kinyílt a légzsák, így a sofőr nem sérült meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egyik szarvas megúszta

Az egyik állatot elütötte egy arra jövő autó, de viszonylag szerencsésen megúszta a balesetet, mert ugyan berepült az árokba, de utána tovább tudott futni. – írja a Baleset-info portál.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A másik elpusztult

Az utána jövő nem volt ilyen szerencsés: megcsúszott, feje az autónak ütközött, és azonnal elpusztult.

Személyi sérülés nem történt

A másik négy vadnak sikerült elkerülnie az ütközést. Az autóban kinyíltak a légzsákok, így személyi sérülés nem történt.

A gépkocsi vezetője tudta, hogy baj jöhet

A Seat vezetője korábban már találkozott ezzel a szarvascsordával, így csökkentette a kocsi sebességét, majd bekapcsolt vészvillogóval igyekezett felhívni a többi autós figyelmét a veszélyre.

Itt nézheti meg a videót

Drámai felvétel, ahogy az autónak ütközik egy országúton átfutó szarvascsorda. Itt nézheti meg.

Újabb vadgázolás Zalában

A Kékvillogó.hu adott hírt arról hétfőn, hogy súlyos sérüléssel járó vadgázolás történt a 76-os főút 62-es kilométerénél, Zalaegerszeg és Bagod között. 

Autó elé ugrott a szarvas

A helyszínről származó információk szerint egy Opel Astra típusú személyautó a haladása közben elgázolt egy elé ugró szarvast. A szerencsétlenül járt állat az ütközés hatására átrepült a szemközti sávba, és egy közutas kisteherautóra zuhant.

Súlyos fejsérülések

Az újabb ütközés olyan erejű volt, hogy a Volkswagen szélvédője, illetve a teteje is megsemmisült. A Magyar Közút gépkocsiját vezető férfit súlyos fejsérülésekkel vitte kórházba a mentő. Az érintett útszakaszt a baleset után teljes szélességében lezárták.

Kivédhetetlen helyzet

„Hétfő kora reggel a körmendi mérnökségünk fiatal munkatársa, Imre súlyos autóbalesetet szenvedett. Kivédhetetlen helyzetbe került, egy szarvas ugrott a szembejövő autó elé, az elütötte az állatot, ami ezután nagy erővel a brigádszállító autónkra csapódott, pont a vezetőoldalon” – írta közleményében a Magyar Közút.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: TV2