Drónokkal vadásztak Fejér megyében a szabálytalan autósokra. Az éjszaka azonban két halálos baleset is történt, gyalogosokat gázoltak el Bács-Kiskun megyében.

Tolta a kerékpárját

Az 5402-es számú úton, Jászszentlászló és Kiskunfélegyháza között történt balesetben meghalt egy férfi. A kerékpárját tolta, de láthatósági mellény nem volt rajta – írja a rendőrség.

Sétált az úton

Pár órával korábban, szintén Bács-Kiskun megyében az 5-ös főúton Pusztaszer térségében ütöttek el egy férfit. A 77 éves kiskunfélegyházi áldozat csak sétált az út mentén. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Levegőből nézték a szabálytalankodókat

A Fejér megyei rendőrök drónokkal ellenőrizték a közlekedőket szombaton. Négy esetben intézkedtek a tilos jelzés figyelmen kívül hagyása miatt, mely szabályszegés 50 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 8 előéleti büntetőpontot jelent.

Ezt látták fentről

Baleset a 12. kerületben

Összeütközött két gépkocsi a XII. kerületben, a Kútvölgyi út és a Szilágyi Erzsébet fasor csomópontjánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak.

A fa jelentette a végállomást

Fának ütközött egy személyautó Zalaszentgróton, a Szentpéteri utcában. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadítottak a járműből egy embert, akit átadtak a mentőknek.

Frontális karambol

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Karancskeszin, a Fő út és a Béke út kereszteződésében. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a beavatkozást teljes útlezárás mellett végzik.

Ez is érdekelheti

Címlapkép: a rendőrség felvétele.