Kis híján verekedésbe torkollt a szombat este rendezett DVSC-Vasas felkészülési meccs Telkiben. A debreceni gárda többek között a volt válogatott focista, Dzsudzsák Balázs góljával 3-0-ra nyerte a találkozót, ám a mérkőzés mégsem a gólzápor miatt lesz emlékezetes.

Indulatok

A mérkőzés ugyanis nem volt indulatoktól mentes, a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs pedig nem volt rest kiállni a társai mellett, derül ki a DVSC hivatalos Instagram oldalán közzétett posztból, ahol több fotót is megosztottak a kialakult, kisebb tömegjelenetről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Íme, a képek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Debreceni Vasutas Sport Club (@dvscofficial_) által megosztott bejegyzés

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Dzsudzsák Balázs kiállt társai mellett

“Igazi kapitány! Indulatoktól sem volt mentes a Loki-Vasas, egy kemény belépő után Ugrai Roland és Szilágyi Zoltán akaszkodott össze, és csapatkapitányunk, Dzsudzsák Balázs nem volt rest kiállni társa mellett” – írta posztjában a Loki.

Ez is érdekelhet:

További fotók a tegnapi meccsről:

Megragadták a torkát

A képeken pedig jól látszik, hogy ellenfele valóban alaposan megragadja Dzsudzsák Balázs torkát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kiállítás

A beszámoló szerint a 87. percben alakult ki az erőteljes lökdösődés, a játékvezető a debreceni Ugrai Rolandot és a vasasos Szilágyi Zoltánt ki is állította, írja a Bors.

Kiemelt kép: Dzsudzsák Balázs