Humor sapiens: Kiss Ádám és Benk Dénes lép fel Törökbálinton. Erdőkertesen operett gálára kerül sor. A Grecsó-Hrutka Tandem szerda mesélős estére hív, Endrei Judit a kortalanságról biztosít. Az Óbudai Múzeumban babakonyhák világába csöppenhetünk, A Lóvasúton Márfi Márkkal, a Bábszínházban a Gengszter nagyival találkozhatunk.

Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje Törökbálinton

Munkácsy Mihály Művelődési Házban humor és szórakozás: egy este a népszerű stand up komédiásokkal. Humor sapiens a Dumaszínház szervezésében.

Operett gála Erdőkertesen

Az Idősek Világnapja alkalmából „Cintányéron cudar világ” címmel válogatás az operett irodalom és a magyar nóták legszebb dalaiból az Erdőkertesi Faluházban.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Kalandozás a babakonyhák világában az Óbudai Múzeumban

Ízek, konyhák, receptek

A babaház sokkal több volt kezdetben, mint egyszerű játék, sőt a 17-18. században még nem is a gyermekek számára készültek, ezért először egy babaház-történeti kitekintést tesznek a látogatók a tárlatvezetésen az Óbudai Múzeumban. Nyomon követhetők a 20. század konyhai változásai, és azt is megnézhetjük, mi rotyogott a fazékban a különböző korszakokban.

Grecsó-Hrutka Tandem: Egy mesélős este

A Grecsó-Hrutka Tandem több mint egy koncert, és személyesebb, mint egy klasszikus színházi est a Márai Sándor Művelődési Házban.

Énekelt versekkel szívmelengetően

Első évre fecske

A szívmelengető énekelt verseken túl megmarad a személyesség is: megrázó, felemelő és könnyed családi történetek szólítják meg egymást és a dalokat. Mint egy olyan családi asztalnál, ahol három-négy generáció élvezi az együttlét örömét, és a régi adomák után dalt kíván a szív.  

Egy óra az életedből a Lóvasúton

Márfi Márk fiatal prózai színész előadása önadaptáció, egyfajta kísérlet a „szakdolgozat-színházi” formára, amely 26 évnyi emléktérképet terít ki azon nézők elé, akik szánnak egy órát az életükből ennek megismerésére. A telik című előadást felnőtt nézőknek ajánljuk!

Gengszter nagyi a Bábszínházban

Az előadás érzékenyen, rengeteg humorral szól nagymama és unokája különös barátságáról, és arról, hogy bár 11 és 78 évesnek lenni sem könnyű, sosem késő elkezdeni játszani.

Endrei Judit előadása

Korhatártalanul a Krisztinavárosban

Korhatártalanul – 50 után is aktívan, Endrei Judit interaktív előadása a Márai Sándor Művelődési Házban az ötvenen túli élet lehetőségeiről.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Dumaszinhaz