Dunába csúszott egy fekete Audi személygépkocsi kedden délelőtt Szentendre közelében.

A vízben félig elmerült autót a benne tartózkodók elhagyták, személyi sérülés nem történt – tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál kiemelkedő látogatottsága felpörgeti az üzletet. A filmből ismert Üvegtigris büfének már segítettünk, a te vállalkozásodat is fellendítjük, hiszen minket olvasnak a vásárlóid! Klikk ide a részletekért!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A fénykép alapján egy A6-os, nem túl régi Audiról lehet szó. A folyóparton parkolva talán véletlenül összekeverte az előre és hátra sebességfokozatot az automata váltón a sofőr és gázadáskor beugrathatott a Dunába. Szerencséje volt, hogy ilyen alacsony a vízszint, különben azonnal elmerülhetett volna a sokmilliós járgány, így viszont fennakadt a köveken.

Az Audi alaposan elázott, valószínűleg sokba fog kerülni a rossz manőver, nem mellesleg pedig még környezetkárosításért is kaphat bírságot a tulajdonosa.

A szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót, a további megcsúszás megakadályozása érdekében rögzítették, majd egy traktorral kihúzták a folyóból.

Fotók: PMKI Szentendre