A Szabadság hídról ugrott a Dunába egy 40 év körüli férfi vasárnap este. Ruháit és táskáját a hídon hagyta. Szombaton is egy fiatal férfi akart a Dunába ugrani a Szabadság hídról.

Egy ember leugrott vasárnap este a Szabadság hídról fél kilenc előtt nem sokkal. A helyszínen lévő szemtanú a Blikknek elmondta, hogy a férfi az ugrás előtt kb. 15 perccel érkezett a hídra, majd levetkőzött alsónadrágra és hátra hagyva ruháit és táskáját felmászott a korlátra és a mélybe vetette magát.

A szemtanúk hívták végül a hatóságokat, akik 10 perccel később már a helyszínen voltak, azonban arról nem tudni, hogy azóta megtalálták-e a 40 év körüli férfit.

Szombaton, szintén a Szabadság hídra mászott fel egy férfi A Dunába akart ugrani, előtte azonban felhívta édesanyját, aki lebeszélte őt tervéről, így a férfi végül lemászott a hídról.  A helyszínre több tűzoltó is érkezett.

Holttestet találtak Csepelnél

A napokban a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, hogy egy ismeretlen férfi holttestét találtak meg a Dunában Csepelnél.

Később sikerült azonosítani, egy 79 éves férfi vetett véget életének.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Szabadság híd – Fotó: BPK