Már a rendőrség is keresi azt a 21 éves ukrán menekült fiút, aki szombaton Dunabogdányból tűnt el, Ilja leukémáiban szenved, valószínőleg kábító hatású fajdalomcsillapítót vett be, mielőtt eltűnt.

Frissítés

Hétfő késő délután keresőkutya segítségével megtalálták a 21 éves ukrán fiút. Amint tudunk részleteket, beszámolunk róla.

Eltűnt egy fiú

Eltűnt egy 21 éves ukrán fiú Dunabogdányból. A fiú szombat este óta nem tért haza az Ág utca 39-be ahol jelenleg laknak.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Édesanyja keresi

Kovalevszki Ilja édesanyja aggódva keresi. A szentendrei rendőrségre éjjel bejelentette. Keresik. Aki tud valamit a hollétéről, a 112-n jelezze!- írja a család egyik ismerőse a Facebookon.

Kovalevszki Ilja

Forrás: Facebook

Itt kell jelentkezni

„Kérünk szépen minden bogdányit, hogy figyeljen és ha előkerül a fiú, értesítse a rendőrséget vagy Háfra Beáta-t a +36 70 567 4321 tel. számon, aki kapcsolatban van az anyukával”- írja posztjában az ismerős.

Személyleírása

A fiú szőke oldalra fésült hajú, 21 éves, magas, vékony és sajnos leukémiás. Erős fájdalomcsillapítót szed.

Beazonosították a telefonját

„Minden jel arra mutat, hogy Ilja a Dunabogdányban eltűnt leukémiás ukrán fiú az otthonától (Dunabogdány, Ág u. felső része) 15-20 percnyire van, ahonnan az utolsó telefonhívását indította” -ezt már hétfőn tették közé a 21 éves fiút keresők.

Kábító hatású gyógyszereket vett be

„Feltételezzük, hogy erős kábító hatású fájdalomcsillapító gyógyszereket vett be. Kérünk mindenkit a Kőbánya és környékén fokozottan figyeljetek, szinte biztos, hogy orvosi segítségre szorul!!! Ha valaki megtalálja hívja a 112-t” – írták a Facebookon.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

“Most már a szerelmével lehet az angyalok között” – megtalálták B. Martin holttestét, a 28 éves fiú szerelme halála után tűnt el, mindketten eldobták az életüket

Kiemelt kép: Kovalevszki Ilja – Forrás: Facebook