Szerencsére nem sérült meg senki abban a balesetben, mely péntek délután történt a főváros egyik legforgalmasabb útján. Noha elsőre érthetetlennek tűnhet a baleset oka, de a szonda elszíneződése sok mindenre magyarázatot ad.

Fékezés nélkül ütközött

Pénteken kora délután egy hibrid Honda Civic haladt a 9. Üllői úton a Határ út felé. Amikor a Ferihegyi gyorsforgalmi út felhajtójához ért, a középkorú férfi sofőr hirtelen egy pillanatra elvesztette az irányítást az autó felett, amely a felhajtóról jobbra sodródott, majd fékezés nélkül a gyorsforgalmi és az Üllői út között lévő fém elválasztó elemnek csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Be volt kötve és a légzsákok is működtek

Az ütközés következtében a Honda keresztbe fordult és az Üllői út belső sávjában állt meg. Az első légzsákok kirobbantak, és mivel sofőr használta a biztonsági övét, így nem is sérült meg, bár a mentők a biztonság kedvéért megvizsgálták.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Valami még sem stimmelt

Ám miután a mozgása nem volt egészen koordinált, illetve nem igazán akarta elhagyni a Honda bal oldalát, ezért helyszíni légalkoholos tesztet végeztek rajta, ami egyértelműen kimutatta az alkohol fogyasztását. Elmondása szerint pálinkát és sört ivott, de az autóban üres vodkás palackokat is lehetett találni.

Kivételesen nem épp nem volt eltiltva a vezetéstől

Ezenkívül már többször el volt tiltva a vezetéstől, igaz, most éppen nem, viszont a Honda Civic műszaki érvényessége már egy ideje lejárt… A fővárosi tűzoltók áramtalanították a roncsot, amely mozgásképtelenné vált, hiszen a jobb első futóműve kitört. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokan siettek ki a baleset helyszínére

A lökhárító szinte egyben leszakadt

Durva sérülések

A teljesen keresztbe fordult kocsi

A helyszínelés pillanatai

Az egyik kerék is kitört

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)