Lesodródott az útról és a vízelvezető árokban az oldalára borult egy kukásautó Diósdon, a Sashegyi utca és a Holló utca kereszteződésében. Az esethez a törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek.

A baleset körülményei

A helyszínen tartózkodik jelenleg is a BudapestKörnyéke.hu tudósítója, akinek az elmondása alapján a kukásautó egyelőre ismeretlen okoknál fogva borult fel.

A helyszínen készült fotó:

Fotó: Gombkötő Krisztián

A műszak mentés még mindig tart

A katasztrófavédelem információi szerint a műszaki mentés még mindig tart, helyszíni tudósítónk azonban arról tájékoztatta lapunkat, hogy a teherautó több tonnás súlya megnehezíti a munkálatokat, ugyanis nemes egyszerűséggel, de nem tudják megmozdítani. Egy emelődarura volna szükség, ami ki tudná támasztani az oldalára teherautót, azonban nem tudják megközelíteni ilyen szerkezettel, ugyanis az említett szakaszon nagyon keskeny az út. Ez azt is jelenti, hogy jelenleg patt helyzet alakult ki, nem tudni hogyan fogják kiemelni a kukásautót, amiben több, mint 10 tonna szemét van.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Fotó: Gombkötő Krisztián

Nem történt komolyabb személyi sérülés

Bár a helyszínre mentők is érkeztek, információink szerint komolyabb személyi sérülés nem történt, a sofőr úgy tűnik csak könnyebben sérült meg, ő maga jelenleg is a helyszínen van, a mentők sem vitték el és úgy tudni rajta kívül más nem is sérült meg.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Mindeközben a tűzoltók áramtalanították a járművet

Időközben a tűzoltók áramtalanították a járművet és kiszedték annak akkumulátorát.

Az M2-esen egy kamion borult fel

A reggeli órákban pedig átszakította a szalagkorlátot, majd a szemközti sáv melletti árokba hajtott egy vascsöveket szállító kamion az M2-es autóút 19-es kilométerszelvényénél, Budapest és Fót között, a főváros felé vezető irányban, erről itt a BudapestKörnyéke oldalán is beszámoltunk. A jármű a baleset következtében egy személyautót is elsodort. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a munkálatokat, a nagy mennyiségben úttestre került törmelék miatt a közútkezelő szakembereit kérték a helyszínre.

Elsodort egy személyautót

A jármű a baleset következtében egy személyautót is elsodort. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a munkálatokat, a nagy mennyiségben úttestre került törmelék miatt a közútkezelő szakembereit kérték a helyszínre – írja a katasztrófavédelem.

Nemrég a 13. kerületben ütközött össze két autó

Két személyautó ütközött össze Budapest 13. kerületében, a Visegrádi utcában, a Révész utca találkozása közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki, írják a katasztrófavédelem oldalán.

Mindeközben Kőbányán hármas karambol

Három személyautó ütközött össze Budapest 10. kerületében, a Kőér utcában, a Repce utca találkozásának közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Kiemelt kép: BudapestKörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián