Egednél történt a tragédia, hiába próbálkoztak az újraélesztéssel, nem jártak sikerrel.

Mentőhelikopter is érkezett

A helo.hu cikke szerint egy olvasó értesítette a portált, hogy mentőhelikoptert látott az Eged-hegy alja környékén, szombaton, nem sokkal ezelőtt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy középkorú férfi lett rosszul

A mentőszolgálat munkatársai arról számoltak be, hogy egy középkorú férfi lett rosszul. A Kéktúra útvonalán lett rosszul, összeesett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nehéz volt a mentés

A mentőhelikopter egy meglehetősen nehezen megközelíthető helyszínre érkezett. A mentőszolgálat munkatársai újraélesztéssel próbálkoztak, azonban hiába, a férfi ugyanis az életét vesztette.

Januárban egy középkorú hölgy sérült meg súlyosan

Egy túrázó nő került bajba a Mátrában. Séta közben megsérült, nem tudta folytatni az útját, és végül ő maga hívta fel a segélyvonalat. A speciális mentők segítettek neki.

Balul sikerült kirándulás

A középkorú nő Gyöngyös és Mátrafüred között, a Rákóczi-forrásnál szenvedett lábsérülést: az erdő sáros talaján megcsúszott. Egyedül túrázott, valószínűleg rosszul lépett és nem tudott tovább menni.

Eltörött a bokája

A mentők azonnal ellátták a sérültet, és kiderült, hogy az 51 éves nőnek eltörött a bokája. Emiatt kórházba szállították.

A kihűlés szélén állt

Idén, január 15-én délután érkezett a segélyhívás a rendőrséghez, hogy egy túrázó Pilisszántó és Piliscsaba között eltévedt, nem találja a megfelelő utat.

Drónnal keresték az eltűnt túrázót

A solymári polgárőrök a pilisszántói körzeti megbízott kérésére 4 fővel és a drónunnal vettek részt a keresésben, derül ki a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület Facebookon közzétett posztjából.

Nem volt térerő

Mint írják a hölgyel folyamatosan kapcsolatban voltak telefonon, de térerő hiányában csak szófoszlányokat lehetett hallani.

Túrázás közben tévedtek el

A szlovák, illetve szlovák-brazil állampolgárságú pár 2021. október 21-én 18 óra 19 perckor telefonon jelezte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy túrázás közben eltévedtek, feltehetően Szögliget környékén lehetnek. Rendőrök, erdészek, a mentőszolgálat munkatársai indultak felkutatni az eltévedt férfit és nőt.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Illusztráció/MTI