Eltűnt egy 20 éves fiú a Balaton parti Ábrahámhegyről. A család, Budapesten, a 12. kerületben él, az édesanyja kétségbeesve keresi fiát.

Eltűnt a 20 éves fiú

Édesanyja a Facebookon keresi azt a 20 éves fiút, aki 2021.04.04-én, vasárnap délután 4 órakor, a család ábrahámhegyi nyaralójából tűnt el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Itt van a család nyaralója

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Sportolni indult

Az édesanya posztjában azt írja, hogy Pakányi Péter, vagyis a fia sportolni ment, de ezután nem tért vissza a Balaton parti házba.

Budapesten élnek

„Mivel Budapesten a 12. kerületben lakunk, ezért valószínűsíthető, hogy itt van a fővárosban, de igazából bárhol lehet” – írja az édesanya.

Ruházata

Majd így folytatja bejegyzését: „Amikor utoljára láttuk világosszürke Patagonia baseball sapkát, világosszürke kapucnis pulóvert, világoskék Levis farmernadrágot és sötétkék Brooks sportcipőt viselt”.

Személyleírás

Pakányi Péter 20 éves, 188 cm magas, rövid világos barna hajú, barna szemű, sportos, vékony testalkatú fiú.

Édesanyja tette közé ezt a fotót

Pakányi Péter – Forrás: Facebook

Itt tudod elérni a családod

Kérünk Titeket, hogy ha bárhol látjátok vagy van bármilyen infótok róla akkor szóljatok nekünk az alábbi elérhetőségeken, vagy itt a Facebookon. Telefonszám: +36306335944, +36304779678 E-mail: [email protected].

A rendőrség is keresi

A család a rendőrségen is bejelentette fiúk eltűnését. A police.hu oldalán eltűnt személyként keresik Pakányi Pétert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Pakányi Péter – Forrás: Facebook