Halála óta minden nap felhívja telefonon az 5. kerületben leszúrt fiút édesanyja, hogy legalább a hangpostáján hallja a hangját. A gyilkosság pár nappal ezelőtt történt a Károlyi-kert környékén.

A múlt héten, Budapest belvárosában, a Károlyi-kertnél meggyilkolt 25 éves francia férfi szülei mindig is nagyon féltették betegségektől, balesettől, de mivel nem volt agresszív, és balhés, az meg sem fordult a fejükben, hogy gyilkosság áldozata lesz.

A BudaPestkörnyeke.hu cikkeit a gyilkosságról ide kattintva tudod elérni.

A webdesignernek készülő fiú édesanyja a halála óta minden nap felhívja telefonon, hogy legalább a hangpostáján hallja a hangját – számol be róla az RTL Klub.  A szülők a gyilkosság után azonnal Magyarországra érkeztek.

Az áldozat, aki nagyon szeretett utazni, barátnőjétől kapta a budapesti kirándulást születésnapjára. Épp boltba indult, amikor egy amerikai-brit férfi leszúrta, akit hat órán belül elfogtak és előzetes letartóztatásba helyeztek. A gyilkosságot beismerte, de mindössze annyival indokolta, hogy rossz napja volt. Kiderült a férfi pszichés betegségekkel és alkoholproblémákkal küzd.

Kiemelt kép: illusztráció