Akár tragédia is történhetett volna. Ismeretlenek Rákoshegynél köveket, fákat helyeztek a sínekre. Az arra tartó vonat későn észlelte, és átment rajtuk.

Szerencsére személyi sérülés nem történt

Ismeretlenek köveket és fákat helyezte a Sülysáp és Budapest közötti vasútvonalra. A Sülysápról 18:54-kor indult S60-as személy vonat átment rajtuk. Óriási szerencse kellett ahhoz, hogy személyi sérülés ne történjen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utasokat átszállították

Az utasait átszállítják egy másik vonatra a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy vágányon halad a közlekedés

Addig Rákos és Rákoshegy között csak egy vágányon haladnak a vonatok. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 10-15, esetenként 15-20 perccel megnövekedhet néhány esti vonat menetideje.

Két járat is kimaradt

A Keleti pályaudvarról Sülysápra 19:50-kor és a Sülysápról a Keleti pályaudvarra 20:54-kor induló S60-as vonat (3448, 3461) nem közlekedik.

A MÁVINFORM közleménye

Kecskeméten egy autóbusz rekedt a sorompók között

Ahogy korábban írtunk róla kecskeméti autóbusz útját egy terelőbója akadályozta, aki behajtott a vasúti átjáróba, de onnan már nem tudott továbbhaladni. Közben a sorompó lecsukódott az érkező vonat miatt.

Az utasok a vasúti átjáróban rekedtek

A sofőr, jobb ötlet híján kinyitotta az ajtókat, hogy az utasok a vonat érkezése előtt biztonságosan el tudják hagyni a járművet.

Sorompónak hajtott

Nem mindennapi baleset történt április elején Veszprém vármegyében. Vasúti sorompónak hajtott egy személyautó Pétfürdőn, a Berhidai úton. A műszaki mentést végző pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Nagy pusztítást végzett

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kocsi egy beton tömböt is kiütött, a fénysorompó több mint tíz méterre az úttestre repült, a vasúti átjáró melletti labirint korlát pedig teljesen összetört.

77 éves férfi ült a volánnál

A szóvivő elmondta, a kocsit egy 77 éves veszprémi férfi vezette, aki nem sérült meg a balesetben. A sofőrnél azonban felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök mintavételre előállították – írta a Delta Hírek.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: MTI/Máthé Zoltán