Égre-földre keresték őket, de a rendőrök eddigi munkája nem vezetett eredményre. Most a lakosság segítségét kérik.

Keresik Knecht Kamillát

A 11 éves lány 2023. április 14-én tűnt el. Utoljára egy 18. kerületi gyermekotthonban látták, onnan kerekedett fel, ám nem tudni, hová indult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A lány személyleírása

A gyermek 155 centiméter magas. Haja hosszú, színe világosbarna, míg szeme színe kék. Amikor eltűnt, zöld kapucnis pulóvert valamint zöld nadrágot viselt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy fotó Knecht Kamilláról

Eltűnt Knecht Kamilla – Fotó: Police.hu

Zajlik a nyomozás

A 18. Kerületi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki bármit tud Knecht Kamilla tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést. Erre több különböző módon van lehetőség.

Így lehet segíteni a nyomozást

Aki szeretné, akár a névtelenségét is megőrizheti. Éjjel-nappal lehet hívni a Telefontanú zöldszámát a 06-80-555-111-es telefonszámon. Ugyancsak lehet bejelentést tenni a 112-es segélyhívó számon.

Szitai Gábort már két hete keresik

A 14 éves kiscsécsi fiú április 1-jén tűnt el. Utoljára Miskolcon volt, onnan távozott, de hogy hová, azt nem tudni. A rendőrök nagy erőkkel keresik már két hete, de egyelőre eredménytelenül.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy fotó az eltűnt fiúról

Eltűnt Szitai Gábor – Fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Akinek információja van a fiú tartózkodási helyével kapcsolatban, arra kérik a rendőrök, segítse a kutatást. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os számon lehet elérni.

Díjmentesen hívhatók a segélyhívók

A 107-es vagy a 112-es központi segélyhívók egész nap díjmentesen hívhatók, ezen is fogadják az eltűnt személyekkel kapcsolatos bejelentéseket. A Telefontanú zöldszáma, a 06-80-555-111-es szám szintén ingyenesen tárcsázható. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív