A fiatal egy gyermekotthonból, a középkorú férfi a lakásáról távozott. Azt nem lehet tudni, hogy hová indultak, a zsaruk megfeszített erővel keresik őket. A rendőrök most a lakossághoz fordultak segítségért.

Eltűnt Mester Károly

A 16 éves fiatalembernek 2023. augusztus 25-én egy gyulafirátóti gyermekotthonban veszett nyoma. Eltűnése ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitánysága folytat eljárást. Ebben a pillanatban is keresik őt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Amit a fiúról tudni kell

Mester Károly nagyjából 175 centiméter magas, vékony testalkatú. Rövid, szőke haja van, szeme színe kék, továbbá egy fekete keretes szemüveget is visel. Különleges ismertetőjegyről nem számolt be a rendőrség honlapja.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy fotó az eltűnt fiúról

Mester Károly – fotó: Police.hu

Ezt kérik a rendőrök

A zsaruk kérik, hogy aki Mester Károly holléte felől információval rendelkezik, tegyen bejelentést. Ezt névtelenül is meg lehet tenni a nap 24 órájában két telefonszámon is. Az egyik a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, a másik pedig az ugyancsak díjmentesen tárcsázható 112-es segélyhívó szám.

Ezek is érdekelhetnek!

Eltűnt Baranyai Zoltán Ferenc is

Az 54 éves férfit jelenleg is nagy erőkkel keresik a rendőrök. Utolsó ismert tartózkodási helye a 18. kerületben található otthona. Innen indult el valahová, azt azonban senki nem tudja, merre vezetett az útja.

Az eltűnt férfi személyleírása

Baranyai Zoltán Ferenc 178 centiméter magas, közepes testalkatú. Ősz haja és kék szeme van, és ő is szemüveget hord. Szemüvegének egyik lencséje hiányzik.

Ezt lehet még tudni róla

A férfi eltűnésekor fehér pólót és kék farmert viselt. Más különös ismertetőjegyről nem számoltak be a zsaruk.

Egy fotó az eltűnt férfiról

Baranyai Zoltán Ferenc – fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Aki tud valamit arról, hova mehetett Baranyai Zoltán Ferenc, vagy hol van most, az névtelenül is tehet bejelentést. Az információk éjjel-nappal átadhatók a zsaruknak a 112-es segélyhívón vagy a 06-80-555-111-es telefonszámon. Utóbbi a Telefontanú zöldszáma, amely tárcsázása esetén nem kell fizetni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu