A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves budapesti férfi, majd egy 82 éves idős bácsi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

Bejelentés érkezett

Telefonon tett bejelentést egy budapesti nő a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. december 4-én 21 óra 24 perckor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyógyszert vett be

Elmondása szerint videóhívásban volt egyik férfi ismerősével, aki elmondta, hogy bevett több levél gyógyszert, amire alkoholt ivott, majd a hívás megszakadt.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Cserkeszőlőn volt a férfi

A férfi tartózkodási helyéről a nő csak annyit tudott mondani, hogy egy felújítás alatt álló cserkeszőlői ingatlan.

A helyszínre igyekeztek a rendőrök

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság szolgálatirányítója személyismeretének köszönhetően rövid idő alatt megállapította a férfi vélt tartózkodási helyét, és kollégájával azonnal a helyszínre siettek, írja a police.hu.

Megtalálták a budapesti férfit

A nyitott épület egyik helyiségében megtalálták a budapesti férfit, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Két órával később

Alig két órával később újabb segélykérő hívás érkezett a rendőrségre egy 82 éves öcsödi lakos eltűnése miatt. A férfi élettársa kért segítséget a rendőröktől, mivel aznap este 20 óra körül látta utoljára otthonában a párját, aki azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

FRISS!

Megtalálták az idős bácsit

A kunszentmártoni szolgálatirányító az idős férfit rövid időn belül megtalálta egy lakatlan öcsödi ingatlan sűrű növényzettel benőtt udvarán. A rendőr hazavitte a 0 fok alatti kinti hőmérsékletben átfagyott, vékony öltözetű idős bácsit, és értesítette a mentőszolgálatot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu