Egy 63 éves férfit húztak ki a rendőrök a Duna budapesti szakaszán. A férfi a Margit hídról esett a vízbe. Hétfőn este egy 18 éves lány zuhant a Dunába, szintén a Margit hídról, őt is sikerült kimenteni.

Dunába zuhant egy férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit 2022. április 27-én éjjel egy Margit hídról a Dunába zuhant emberhez riasztották. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelték a vízből

A vízirendőrök a korlátozott látási viszonyok ellenére is negyed órán belül megtalálták a vízben sodródó férfit, akit a hajóba emeltek. A parton a mentőknek adták át a 63 éves férfit, akit további ellátásra kórházba vittek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A vízbe esett

Kedden írtunk arról, hogy 2022. április 25-én 22 óra 25 perckor riasztották a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit, mert valaki a Margit hídról a folyóba esett. A vízirendőrök két percen belül megtalálták a vízben sodródó fiatal nőt, akit a hajóba emeltek, és a partra vittek. 

Kórházba vitték

A mentőszolgálat munkatársai a 18 éves lányt – aki az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett – további ellátásra kórházba vitték.

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

A 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember Budapesten, a 3. kerületében. A baleset a Madzsar József utcában kedden délelőtt.

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

Pár napja egy édesanya holtan került elő a Dunából

Amint arról a BudapestKönyéke.hu is beszámolt nagypéntek utáni szombaton ment el otthonról, a 2. kerületi albérletéből az a 37 éves nő, akinek a rendőrség a napokban megtalálta a holttestét.

Keresni kezdték

A 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is. 

Holtan került elő

Napokkal később az egyik internetes zárt csoportban azt közölték, hogy a nőt holtan találták meg. A rendőrség közleményében azt írta, hogy április 17-én egy 37 éves nő holttestét azonosították, a rendőrség pedig a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.

Nincs idegenkezűségre utaló nyom

Ez azt jelenti, hogy vagy baleset okozta a nő halálát vagy önkezűleg vetett véget az életének, idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: vízirendőrök a Margit hídnál – Forrás: police.hu