A 14. emeletről zuhant ki és meghalt egy 34 éves nő Budapesten. A tragédia kedd délután, Óbudán történt. Megszólalt az egyik szomszéd, aki először azt hitte, valaki egy csomagot dobott ki.

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

A 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember Budapesten, a 3. kerületében. A baleset a Madzsar József utcában kedden délelőtt.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vizsgálják az esetet

Hogy mit keresett ott, egyelőre nem tudni. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet, az idegenkezűség lehetőségét kizárta.

Megszólalt a szomszéd

A Borsnak megszólalt az egyik szomszéd. Hajdú Péter a 8. emeleten lakik, éppen az erkélyén tartózkodott, amikor a tragédia történt.

Látta a zuhanó testet

„Láttam a zuhanó testet, de hirtelen fel sem fogtam, mi történt. Azt hittem, hogy csak valaki ledobott egy csomagot. Aztán megpillantottam a szerencsétlen embert kiterülve, a kitárt végtagjaival. A hölgy pedig nem mozgott” – mondta a férfi.

Dunába zuhant

Amint arról korábban beszámoltunk, 2022. április 25-én 22 óra 25 perckor riasztották a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit, mert valaki a Margit hídról a folyóba esett. A vízirendőrök két percen belül megtalálták a vízben sodródó fiatal nőt, akit a hajóba emeltek, és a partra vittek.

Kórházba vitték

A mentőszolgálat munkatársai a 18 éves lányt – aki az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett – további ellátásra kórházba vitték, számolt be róla a police.hu.

Pár napja egy édesanya holtan került elő a Dunából

Amint arról a BudapestKönyéke.hu is beszámolt nagypéntek utáni szombaton ment el otthonról, a 2. kerületi albérletéből az a 37 éves nő, akinek a rendőrség a napokban megtalálta a holttestét.

Keresni kezdték

A 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció