Baleset történt az M3-as Budapest felé vezető szakaszán, az autópályán szinte áll a forgalom. Rendőrök irányítják a forgalmat Vácnál, mert szarvast gázolt egy autós.

Baleset az M3-as bevezetőjénél

Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Budapest 14. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Rákospatak utca közelében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Fél órát is nőhet a menetidő

A baleset miatt a forgalom az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán Mogyoródtól lassulás, az M0-stól pedig erős torlódás tapasztalható. Közel 30 perc a menetidőtöbblet. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is olvasd el

Tilos kutyát sétáltatni a kijárási korlátozás alatt, de ha nagy a baj, állatorvoshoz el lehet menni

Szarvast gázolt Vácnál

Elgázolt egy szarvast gázolt egy személyautó a 2-es főút 43-as kilométerénél, Vác térségében. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A helyszín közelében rendőrök irányítják a forgalmat.

Sokan tartanak Budapest felé

Nagyon élénk a forgalom az M0-s autóút északi szektorán. A 11-es főút felé a Megyeri-hídig araszol a kocsisor. Torlódás van a 10-es főúton az ürömi körforgalom előtt, a 31-es főúton Mende és Maglód környékén, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti téréségben.  

Kunszentmártonál is baleset történt

Összeütközött egy személygépkocsi és egy traktor a 442-es út 34-es kilométerénél, Kunszentmárton térségében. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Kiemelt kép: illusztráció