Fának csapódott egy autó szerda délelőtt Ebes és Hajdúszovát között, egy fiatal sportoló vesztette életét. Tóth Kinga a TV2 sztárjának, Tóth Szandinak volt a testvére. A fiatal sportolónőtől szívszorító szavakkal búcsúzik klubja.

Fának csapódott egy autó

Súlyos, közlekedési baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényénél december 7-én 10 óra körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

160-al ment

A fiatal nő 160-al hajtott a nedves és csúszós úton, ráadásul nyári gumik voltak a járművön. A helyszínelési nyomokból is látszik, hogy átment a szembesávba, ott sodródott le az útról, majd több fát is letarolt, végül egy másik fának csapódott az autó – írja a Kékvillogó.hu.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs

A TV2 sztárjának testvére halt meg

A gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a helyszínen életét vesztette. A TWN információi szerint az elhunyt nő a Super TV2 Money Or Love című műsor szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére. 

Sportoló halt meg

Az áldozat, egy fiatal nő, aki az Eötvös DSE NBI-es csapatában is játszott, kiemelkedő volt strandröplabdában, amint azt egyesület is hangsúlyozta búcsúbejegyzésében.

Családja és sporttársai is gyászolják Tóth Kingát

Forrás: Facebook

Gyászol a sportklub

„Megdöbbentő, szomorú hírt kaptunk. Felnőtt NBI-es csapatunk játékosa, strandröplabda eredményeink szállítója, az egyesület életének aktív szervezője, segítője, a nyáron diplomázott tervekkel teli fiatal tanárnő, egyik utánpótlás csapatunk edzője, Tóth Kinga ma délelőtt tragikus hirtelenséggel életét vesztette” – írta posztjában a sportklub.

Segítőkész volt

„Jellemző, mindennapi segítőkészségére, hogy tegnap még segített a Mechwartból a Beregszásziba átpakolni a felszereléseket, délután Balmazújvároson játszott edzőmérkőzést és este még felajánlotta, hogy segít csapattársai elszállásolásában – olvasható az Eötvös DSE Facebook-oldalán.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs

Már nem tudja átvenni a címet

„Sajnos az Eötvös DSE „Jó tanuló, jó sportoló” címét már nem tudja átvenni. Egy csupaszív, értékes, segítőkész embert vesztett el egyesületünk és a röplabdás társadalom. Emlékét megőrizzük! Osztozunk a család gyászában!”  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs