A lány szerdán a mosdóban rontott rá egy nála egy évvel fiatalabb diákra. A megtámadott tanulót kórházba kellett vinni.

Szerdán történt

Egy tapétázáshoz használatos éles tárggyal több alkalommal is megsebesítette diáktársát egy 14 esztendős lány. Az eset Zala vármegyében történt, egy szepetneki általános iskolában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt található Szepetnek

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mentőt kellett hívni

A megsebzett 13 éves gyermekhez ki kellett hívni a mentőket. Amíg megérkeztek, az iskola pedagógusai látták el a sérüléseit. Kiderült, a diák könnyű sérülésekkel megúszta a támadást.

Ezt mondták a rendőrök

A 14 éves lány az iskola mosdójában támadt rá 13 éves iskolatársára. Ők számoltak be arról is, hogy milyen állapotban volt a megtámadott tanuló, amikor az egészségügyi intézménybe szállították.

Megtalálták a támadót

A támadást elkövető 14 éves lány elmenekült a tett helyszínéről. Szepetnek határán túl találtak rá, ahogy az út mentén gyalogolt. Azt nem lehet tudni, hova indult.

Eljárás indult ellene

A 14 éves lány ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt büntetőeljárás indult. A gyermek szabadlábon védekezhet, számolt be róla a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy ukrán férfi éles tárggyal sebezte meg lakótársát

Egy 41 éves ukrán férfi egy balinkai munkásszállón sebesített meg súlyosan egy 36 éves nőt. A hölgy a támadó lakótársa volt. Együtt italoztak, majd vitába keveredtek egymással, ezt követően támadott rá a férfi a nőre.

Kihívták rájuk a rendőröket

A munkásszállóból rendőrt hívtak. Az egyenruhások a helyszínre siettek, majd letartóztatták a férfit. Ezt követően kivizsgálták az eset körülményeit.

Nem sokon múlt a tragédia

A nő akár bele is halhatott volna a sérüléseibe. A férfit emberölés kísérletével gyanúsítják. Kihallgatását követően előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

MTI, Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív