A szentendrei HÉV-en többen tapasztalták, hogy egy idősödő férfi bámulja őket, beszól nekik és a nemiszervét dörzsöli. Több fotó is készült a férfiről, feljelentés is volt, mégis ismét zaklatott egy nőt a HÉV-es szatír.

Több facebookos csoportban is arról írnak, hogy a szentendrei HÉV-re Békásmegyernél rendszeresen felszáll egy férfi, aki gusztustalanul zaklatja a nőket.

Egy hozzászóló ezt írta: „Szentendre-Batthyány tér vonalon utaztam a varosba, majd Békásmegyernél leült velem szemben egy idős férfi. Elsőnek nem is figyeltem rá, hogy megállas nélkül bámul. Arra lettem figyelmes, hogy elkezdett suttogni nekem olyanokat, hogy cica, szép a combod stb (nem részleteznem a többit…), nyalogatta a szájat es a nemi szervet dörzsölgette. Én ezek után inkább átszálltam egy másik kocsiba.” Az esetet elszenvedő hölgy megpróbált fotót készíteni a szatírról, ez látható alább.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több hozzászóló is megerősítette a szentendrei HÉV-en feltűnő szatír működését, elmondták, hogy őket is zaklatta. Egy anyuka arról írt, hogy az ő lányát is molesztálta az aberrált férfi. Az anyuka lefotózta a szatírt, ez a kiemelt képünk. Az édesanya feljelentést tett a rendőrségen, reméli, hogy történik valami az ügyben.

Sokan arról írnak, mi lehet a megoldás ilyen esetben. Többen azt tanácsolják, hogy hangosan sikítson a molesztált hölgy, hogy a szítír azonnal eliszkoljon, mások azt javasolják, hogy szóljunk a biztonságiaknak, kalauznak, szálljunk át másik kocsiba, azonnal hívjuk a rendőrséget vagy adjunk a férfinak egy nagy pofont, mások azt is hozzáteszik, hogy „jól tökön kell rúgni az ilyen mocskokat.”

A közösségi oldalon több aggódó szülő is arról értekezik, hogy alig egy hónap múlva elkezdődik az iskola. A gyerekek egy része egyedül jár majd be a fővárosba a HÉV-en, addig mindenképpen meg kellene fogni a szatírt, mert most még csak magát simogatja, de az ilyen betegeknek ez nem lesz elég és hamarosan nagyobb baj is történhet.

Meglepően sok szatír működik a fővárosban és az agglomerációban. Csak itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon tíz olyan esetről írtunk az elmúlt egy évben, amelyek kiderültek.

Legutóbb májusban írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon arról, hogy szeméremsértés miatt első fokon két év börtönbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki 14 év alatti iskolásoknak mutogatta magát a XVI. kerületben.

Ez év áprilisában első fokon nyolc év börtönbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki fizikailag és szexuálisan bántalmazott négy nőt Zuglóban még 2016. december és 2017. április között.

Kiemelt kép és fotók forrása: Facebook – a posztolók nevét a védelmük érdekében nem hozzuk nyilvánosságra, ugyanakkor köszönjük nekik, hogy fotóikkal segítik a hiteles tájékoztatást.