Rossz időjárási viszonyok miatt jelentősen csúszhat a strandszezon kezdete. Úgy tűnik, hiába vártuk a jó időt.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Korábban beszámoltunk arról, hogy nyakunkon a strandszezon. Azonban hiába várták sokan a szezon kezdetét, a rossz időjárás miatt panganak a strandok.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzése szerint jövő héten végig szeles, csapadékos lesz az időjárás. Előfordulhat, hogy 10 fok köré süllyed a hőmérséklet, míg hajnalban akár 2 fok is lehet.

A hétfő erősen felhős, borult időjárással fog telni, csak délután van esély napsütésre. Helyenként zápor fordulhat elő. Kedden ugyan ez a helyzet, csak északon számíthatunk napsütésre. Eső, zápor és zivatar is várható, elsősorban a keleti megyékben. Napközben 12-18 fok körüli levegőhőmérsékletre számíthatunk.

Szerdán a május elsején tartandó programok kedvéért sem virul ki az időjárás, a nappali maximumok 14-21 fok között alakulnak. Elsősorban az ország keleti felén számíthatunk záporra, zivatarra. Csütörtök tűnik a legbiztatóbbnak, hiszen ezen a napon van a legnagyobb esély helyenkénti napsütésre, azonban számítanunk kell záporokra is. A legmagasabb hőmérséklet 17-22 fok közé tehető.

Pénteken megerősödik a szél, akár viharossá is válhat. A nappali maximumok 14-20 fok között alakulnak majd, míg a minimumhőmérséklet 7-12 fok között várható. Hétvégén továbbra is viharos szélre számíthatunk, több helyen eső és zápor is lesz. Napközben szombaton 10-15, vasárnap 8-15 fok várható.

Sajnos a héten tehát nem érdemes kirándulást vagy fürdőzést tervezni, inkább maradjunk otthon, és várjuk tovább a jó időt és a strandszezon igazi kezdetét!