Elsőre azt gondolnánk, lányoknak, nőknek sokkal könnyebb ajándékot találni, mint életünk férfi szereplőinek. Ha frissen ismertük meg őket, azért nehéz kitalálni valamit. Ha már régebb óta, akkor valószínű, hogy a legjobb ötleteinket már ellőttük. Te is ihletválságban szenvedsz? Tippjeinkkel segítünk, hogy túljuss rajta!

Elegáns, művészi vagy állatbarát?

Már a Barbie-babák megjelenése óta tudja a világ, mennyire sokoldalú, színes is lehet egy nő. Egyetlen személyben megférhet a harcos anya, a tudatos üzletasszony, a vonzó díva és a segítőkész lány, barátnő is.

Az ajándékválasztás esetében a kérdés csak az: melyik oldalát szeretnéd kiemelni? Számodra ki ő, és milyen szerepe van az életedben? A válaszodtól függően az Ajándék Magic egyedi női pólói között már el is kezdhetsz keresgélni! Olyan felsőre ugyanis biztos, hogy nem akadsz a plázák üzleteiben.

Miért épp az egyedi póló?

  1. Mert ilyenje nincs senki másnak

Tudjuk jól: minden nőnek fontos valamilyen szinten a divat. Van, akinek azért, hogy kövesse, másnak éppen azért, hogy tudja, mit ne vegyen meg. A különbözni vágyás sokakban él, és egy exkluzív, megkapó (vagy épp meglepő) feliratú pólót viselve azonnal magára irányíthatja a figyelmet a megajándékozott.

  1. Mert felvidul tőle, aki csak ránéz

Nem éppen egy egyszerű világban élünk. Ha egyszerre több szerepben is helyt kell állnunk, hamar észrevehetjük: a nagy rohanásában megszürkültek a dolgos hétköznapok. Ilyenkor néhány kedves szó vagy emlék jelentősége megnő. Egy feliratos, egyedi pólóval megajándékozottunk mindennapjaiba is csempészhetünk néhány oldott, mosolygós pillanatot.

  1. Mert minden alkalomra tökéletes

Évforduló? Lánybúcsú? Születésnap? Az exkluzív darabokkal a legváltozatosabb eseményeken lepheted meg szeretteidet, akiknek így mindig te jutsz majd eszébe az ajándékról. És persze az a különleges alkalom, amikor kapták tőled a meglepetést.

  1. Mert anyukád és kedvesed ugyanúgy szeretni fogja

Egy, minden tekintetben testre szabott pólóval bármilyen korosztályt meglephetsz. Ehhez persze nem árt ismerni, milyen stílust képvisel a szeretett nő, hogy a póló humorát is az ő személyéhez igazítsd. Ám egy, az anyukád, barátnőd vagy kedvesed kedvenc állataival, motívumaival vagy épp egy rájuk jellemző mondattal díszített póló belophatja magát még a kritikusabb hölgyek szívébe is.

  1. Mert környezettudatos

Fontos számodra, hogy az általad adott szuvenír még nagyon sokáig ne landoljon a lomok között? Egy póló épp ilyen ajándék: még kopottabb, viseltesebb állapotában is hordható otthoni teendőkhöz, sportolásra, alvásra vagy takarításra. A mai, tartós textúrájú anyagok viszont már lehetővé teszik, hogy akár évekig is hordjuk őket.

Már tudod, mit keresel?

Az Ajándék Magic webáruházában olyan egyedi pólók között válogathatsz, melyek anyaga és nyomata egyaránt ellenáll az idő vasfogának. Akár ezerszer is felveheti őket a megajándékozott, mégsem lesznek látványosak a használati nyomok – köszönhetően a minőségi kivitelezésnek.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: ajandekmagic.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.