Két autó ütközött össze a fóti Hajcsár úton. Az egyik gépkocsiban egy kismama is utazott.

Baleset a hajcsár úton

A délelőtti órákban érkezett bejelentés egy közlekedési balesetről a fóti Hajcsár útról. Az esethez a Fóti Aqua ÖTE ügyeletes egységét riasztotta a Katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két autó ütközött

Mint a helyszínen kiderült, két személygépkocsi ütközött, az egyikben egy kismama volt az utas – tudósított a Keszi Channel.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megúszták sérülés nélkül

Szerencsére senki sem sérült meg. A tűzoltók a sérült gépjárműveket áramtalanították, valamint a helyszínt biztosították.

Nyílt terepen ütköztek

Fotó: Keszi Channel

Frontális karambol

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az első hírek szerint frontálisan összeütközött két személyautó és egy nyergesvontató csütörtökön a 6-os főút 216-os kilométerénél, Szentlőrinc belterületi szakaszán. 

Tömegbaleset történt

A police.hu tájékoztatása szerint december 29-én 12 óra 35 perckor a 6-os számú főúton Szentlőrincnél egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező vontatóból és utánfutóból álló tehergépkocsival. Az ütközést követően a tehergépkocsinak hátulról nekiütközött egy személygépkocsi.

Kiszabadították autójából

A balesethez riasztott szigetvári hivatásos és szentlőrinci önkéntes tűzoltók egy beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak.

Életét vesztette

A baleset során a szemközti sávba áttérő személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ütközés Tompán

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy két személyautó ütközött össze hétfő délután Tompán, az Eötvös és a Deák Ferenc utca sarkán. Egy személy súlyosan, négy könnyebben megsérült a balesetben. Helyszíni információink szerint egy Seat vezetője nem adta meg az elsőbbséget az Eötvös utcán érkező Citroennek és fékezés nélkül oldalról neki hajtott. 

Hárman elszaladtak a helyszínről

A vétlen Citroen az ütközés erejétől az út melletti fának csapódott, míg a vétkes sofőr autója megpördült, a sofőr és két utasa a baleset után elszaladtak a helyszínről, majd egyikük később visszatért. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Keszi Channel