A  harmonikus mindennapok megteremtésében felbecsülhetetlen egy tervezhető és kiszámítható munkahely. Ez különösen igaz a jelenlegi, COVID-19 által terhelt, nehéz időszakra.

Alternatívát kínál a BKV

Ebben a helyzetben kínál alternatívát a BKV , hiszen az előző évekhez hasonlóan 2020-ban is több mint 1000 új kollégával bővült a „BKV-s család”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Stabil működés

“A BKV működése a koronavírus-járvány okozta válság ellenére is stabil és kiegyensúlyozott, munkavállalóink foglalkoztatásában és munkabérük kifizetésében nincs fennakadás.” – áll az általuk küldött közleményben.

FRISS! Több mint 17 milliárd forint értékű kábítószert csempésztek – rendőrségi és TEK-es VIDEÓVAL

Karrier oldal

Karrier Facebook-oldalunkon naprakész tájékoztatást adunk a BKV-nál megpályázható nyitott munkakörökről, valamint olyan érdekes információkkal is szolgálunk, amelyek rálátást engednek Budapest egyik legnagyobb munkaadójának eddig nem ismert területeire. Közel 10.000 munkavállaló nem tévedhet, téged is várunk a csapatunkba!”

Rengeteg tartalom és információ

“Rengeteg tartalom és információ érhető el az online térben, viszont a számunkra fontos üzenetek felkutatása során olykor nehézségekbe ütközhetünk. Ez alól az álláskeresés folyamata sem kivétel, hiszen a tematikus oldalakon sokszor ugyanazzal az ajánlattal találkozunk, így nem jutunk egyről a kettőre.”

Ebben szeretnének segíteni

Új, tematikus Facebook-oldalukkal az álláskeresésben, egy stabil, megbízható munkahely megtalálásában kívánnak segítséget nyújtani.

EZ IS ÉRDEKELHET: Hihetetlen ötlettel állt elő egy vendéglátós: így nyitná ki az üzletét a korlátozások ellenére is

Folyamatos tájékoztatás

Felületükön folyamatos tájékoztatást adnak nyitott munkaköreikről, valamint számos olyan tartalommal is jelentkeznek majd, amelyek a munkavállalók számára adnak érdekes, eddig nem ismert információkat a BKV-ról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu