Manapság nagyon sokféle kutyaeledel-márka létezik a piacon, ezért rendkívül nehéz megtalálni azt az egyet, amelynek a termékei a legideálisabbak a kutyád számára. Ráadásul mindegyik ebnek megvannak a maga igényei, így ami jól működik az egyik házikedvencnél, az nem biztos, hogy a másiknál is be fog válni.

Mi tehát a megoldás?

Mi azonban találtunk egy olyan brandet, amely jó hírnevet szerzett az állattartók körében az ízletes és tápláló száraz, illetve nedves eledeleivel. Ez pedig nem más, mint a ZebraPets.hu-nál is megtalálható Profine kutyatápok. A mai cikkünkben erről a márkáról szeretnénk részletesebben is beszélni.

Profine eledelek összetétele

A Profine tápjai nagy mennyiségű és kiváló minőségű állati fehérjéket tartalmaznak, amelyek gyorsan felszívódnak a szervezetben. De emellett még a cég a receptúrákba a táplálóság elérése érdekében jól emészthető szénhidrátokat és olyan zsírokat is csempészett, amelyek jótékony zsírsavakkal gazdagítják a háziállatok szervezetét. 

Továbbá az eledelek összetevői között megtalálható még az alma, bizonyos gyógynövények keveréke és tengeri moszatok is. Az almát a vitamintartalma mellett leginkább azért hasznáják, mert kiváló rostforrás, ami segít felgyorsítani az emésztést.

Emellett számos egyéb előnyük is van

Először is az, hogy a Profine kiemelten fontosnak tartja a természetes összetevők használatát, mivel ezek garantálják a kedvenced kiegyensúlyozott táplálkozását. Így a termékeik megalkotásához nem használnak mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket. De nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy a cég receptúráin vezető európai táplálkozástudományi szakemberek dolgoztak skandináviai top tenyésztőkkel együttműködve.

Végül pedig még azt említenénk meg, hogy a cég a tápjai megalkotásánál többféle életszakaszt és az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémákat is figyelembe vette – itt leginkább az ételintoleranciára és az allergiára gondolunk, így a kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő eledelt. 

A mi egyik kedvencünk a Profine Adult Dog Large Salmon

A Profine Adult Dog Large Salmont fiatal, nagytestű kutyák számára fejlesztették ki, amelynek magas lazac és zöldség tartalma hozzájárul a jó emészthetőséghez. A benne található tengeri algák és a prebiotikumok pedig nagyban támogatják a bélflórát, az emésztést és az egészséges immunrendszert. 

Ugyanakkor az összetevők között a garnélarák és a lazacolaj keveréke is fellelhető, ami leginkább a fényes szőrzetért és az egészséges bőrszerkezetért felelős. A legfontosabb azonban az, hogy az eledel csakis biztonságos és természetes összetevőket tartalmaz, hogy kiegyensúlyozott étrendet biztosítson a szőrgombócodnak.

Összegzés

Általánosságban elmondható tehát, hogy a Profine márka termékei kiváló táplálékot jelentenek a kutyák számára. Ha sikerül megtalálnod a kedvenced számára megfelelő eledelt, akkor garantáltan elfelejtheted a különféle étrend-kiegészítők vásárlását vagy az étrend gyakori megváltoztatását.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.