Egy fotelban alvó férfitől lopták el a telefonját egy józsefvárosi bevásárlóközpontban, a rendőrök keresik a felvételen látható férfiakat.

Kifosztották

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy plázában történt

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2022. szeptember 26-án 16 óra körül egy józsefvárosi bevásárlóközpont pihenőrészén, egy fotelban alvó férfitől ellopta a mobiltelefonját.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Pár hónapja a 4-6-os villamoson történt hasonló

Amint azt a BudapetsKörnyéke.hu is megírta a 4-6-os villamoson három esetben alvó emberek értékeit tulajdonította el valaki. 

Alvó utasokra utazott

Mint megírtuk az elkövető a hajnali órákban tevékenykedett; 2022. április 10-én egy elszundító férfi tárcáját vette el, május 22-én és 25-én ugyanilyen módszerrel egy-egy mobiltelefont tulajdonított el.

Kihasználta, hogy az utasok elszundítottak:

Hamar azonosították a tettest

A rendőrök persze azonosították a feltételezett elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A 33 éves, román állpolgárságú K. Ottót június 3-án ismerték fel és fogták el a 2. kerületi nyomozók. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet