Szerda délelőtt nagy baleset történt az M0-ás autóút gyáli lehajtójánál. Úgy tudjuk, hogy a baleset során egy ember kizuhant egy Golfból, mentőhelikopter is érkezett, teljes volt a pályazár.

Baleset az M0-áson

Szerda délelőtt kilenc óra környékén nagy baleset történt az M0-ás autópálya gyáli lehajtójánál az M3-as felé vezető oldalon. Egy kamionnal karambolózott egy személyautó a 33-as kilométernél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kizuhant egy ember

Cikkünk megjelenésekor az egyik Facebook-csoportban arról írnak, hogy egy Volkswagen Golfból kizuhant egy nő, egyesek állítják egy terhes az asszonyról van szó.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Mentőhelikopter is érkezett

A lehajtó közelében teljes a pályazár, mentőhelikopter is leszállt a helyszínen, a baleset sérültjét viszik kórházba. 09:40-kor arról kaptunk friss hírt, hogy az egyik sávon elindult a forgalom, de az Utinform tájékoztatása szerint akkora a torlódás, hogy plusz egy órás menetidővel kell számolniuk a dugóban araszolóknak.

Ütközés a Balatonnál is

Közben súlyos baleset történt Siófokon, a sóstói szakaszon. Egy személyautó frontálisan ütközött egy kamionnal a 7-es főút 106-os kilométerénél. A város hivatásos tűzoltói azonnal a helyszínre vonultak, ahol egy vízsugár biztosítása mellett áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon a mentés idejére az utat lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Újabb baleset

Nem sokkal a siófoki baleset után egy másik karambol is történt szintén Siófokon: az M7-es autópálya lehajtójánál, az Előd utca közelében két autó ütközött. Az esethez a mentőket is riasztották, a város hivatásos tűzoltói pedig áramtalanították a járműveket.

Felborult kamion az M0-áson

Egy hete írtuk, hogy felborult egy kamion az M0-s autóúton – az M3-as autópálya felé -, az M5-ös csomópontja előtt, a 30-as km után. A Megyeri híd felé mindössze egy szűk sáv volt járható. A baleset miatt lezárták a lehajtóágat, amely az M5-ösön Budapestre vezet. Jelentős, 5 km hosszú torlódás alakult ki.

Kiemelt kép: A szerda délelőtt az M0-áson történt balesetnél készült felvétel – Forrás: Facebook/Balesetinfó