Egy éles tárggyal súlyosan megsebesítette egy 41 éves férfi a lakótársát. A felek előbb italoztak, majd vitázni kezdtek.

Egy munkásszállón történt

Az eset egy balinkai munkásszállón történt. A település mintegy 80 kilométerre található Budapest határától, Fejér vármegyén belül. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt található Balinka

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiderült, ki volt az elkövető

A tettes egy 41 éves ukrán férfi volt. Együtt italozott ő és áldozata, egy 36 éves nő, majd vitába keveredtek. Ennek hevében a férfi bántalmazta a nőt, majd egy éles tárggyal megsebesítette.

Rendőrt hívtak rájuk

A munkásszállóban történtek miatt kihívták mások a rendőröket. Erre 2023. március 8-án került sor valamivel éjfél után. A rendőrök a helyszínre siettek.

Ez történhetett

A rendőrök megállapították, hogy a munkásszálló egyik szobájában italozást követően keveredett egymással szóváltásba a férfi és a nő. A konfliktus tettlegességig fajult. Nem sokon múlt, hogy tragédia történjen.

A rendőrök által lefoglalt éles tárgy

Ezt az eszközt foglalták le a rendőrök – Fotó: Police.hu

Így áll a nyomozás most

A férfi és a nő korábban életvitelszerűen élt a szobában. A férfit a rendőrök letartóztatták. A 36 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokon múlt, hogy életét veszítse.

Ebben a szobában pattant ki a vita

Itt történt a dulakodás – Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetnek!

Ezzel vádolják az ukrán férfit

A 41 éves férfit emberölés kísérletével gyanúsítják. Az eset kapcsán már ki is hallgatták, és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. Sorsa felől később fognak döntést hozni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív