Mazsi baráti körét felháborította az egykori olimpikon viselkedése. Ugyanakkor azt mondják, ha Mazsit meg is viselik a támadások, és  fájlalja, ha valaki bántja, őt ennél keményebb fából faragták.

Kiesett a birkózó

Ahogyan azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta, botrányos módon elszabadultak az indulatok szombat este, a Dancing with the Stars stúdiójában, amikor az adás végén kiderült, hogy Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc harmadszorra is megmenekültek a veszélyzónából, így Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna távoztak a műsorból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árulkodó arckifejezés

Bárdosi a kieséskor, miután Mazsi puszit adott neki, öklendezni kezdett, a hétfői Blikkben pedig kifejtette a véleményét, kijelentve, hogy neki más az értékrendje, mint Berki Kirsztián özvegyének.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bárdosi mimikája mindent elárult

Forrás: TV2

Felháborodtak a barátok

Mazsi ismerősei szerint az özvegynek sokkal nagyobb tragédiákat is át kellett már élnie, és mivel mindenki felé szeretettel és nyitottan fordul, bízik benne, hogy idővel ugyanezt kapja majd vissza másoktól is 

Megszólalt az üzlettárs

Berki Mazsi üzlettársa és egyben jó barátja, Nagy Olivér Instagram-oldalán fejtette ki a véleményét, megvédve az özvegyet: “ A hétvége tanulságos volt, megtanultam, hogy egy versenyben megmutatkozik mindenki valóságos arca, főleg, ha kiesik.”

Bárdosi nem visszakozik

A birkózó tartja magát a szavaihoz, állítja, nem bánt meg semmit. Az öklendezését ösztönös reakciónak nevezte. Augusztusban halt meg az édesapja, ennek ellenére nem érezte volna etikusnak ezt bevinni a műsorba. 

Ezek voltak Bárdosi szavai: 

“45 éves vagyok, kétgyermekes édesapa, teljesen más az értékrendem. Nálam ez egy határ volt. Nem használok mindent és mindenkit a céljaim elérése érdekében. Nem is gondolnám népszerűbbnek, de gratulálok neki, nem is érdekel.”

Nem sajnálja a kiesést

A versenyről való kieséséről az egykori olimpikon azt mondta, rengeteg energiát tett a műsorba, elfáradt,  így most nem sajnálja a vereséget, örömmel tér haza családjához.

Felesége miatt táncolt

Bárdosi állítja, azért mondott igent a TV2 táncos felkérésre, hogy lenyűgözze a feleségét. Szerinte Ildikó meg van győződve arról, hogy nincs ritmusérzéke. Be akarta bizonyítani, hogy nincs igaza, az volt  a célja, hogy párja döbbentem üljön majd a tévé előtt és ne higgye el, amit lát. 

A halál nem része a shownak

Az egykori sportoló úgy véli, ha  valaki a gyászát használja saját maga reklámozására az nem etikus. Nem érdekli, ha az általa kimondott igazság bánt másokat, nem fog bocsánatot kérni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: TV2