Fiatal volt és szép, az esküvőjére készült, mégsem volt boldog az a 25 éves lány, aki Nagykőrösön lépett a vonat elé. V. Szandra Barbarától a jövő pénteken vesznek végső búcsút, nagymamája vigasztalhatatlan a történtek miatt.

Megdöbbentő búcsúlevél

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról a közelmúltban, hogy V. Szandra Barbara, a fiatal menyasszony közzétette búcsúlevelét a Facebookon, majd a vonat elé lépett Nagykőrösön. Gondolatai az ismerőseit és az ismeretleneket is megdöbbentették. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

„Semmihez nincs kedvem”

 „Olyan jó volt gyerekként, nem gondoltam, hogy fájni fog minden emlék. Egyre rosszabbak az esték. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig, aztán én is gyenge lettem! Nem tudom, mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem” – írta a fiatal nő.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Menthetetlen volt

A mozdonyvezetőnek esélye sem volt a gázolás elkerülésére, a mentősöknek pedig a szépsége révén topmodellnek is beillő lány életének megmentésére. Időközben az is kiderült, milyen fájdalmak gyötörték a vőlegényével már az esküvőt tervezgető lányt.

Családi dráma állt a háttérben

„Az unokám anyja eldobta a gyerekeit. Intézetbe kerültek. Szandikáék négyen voltak testvérek, de közülük csak ketten születtek a fiamtól. Sajnos ő is kilépett a gyerekei életéből, azt sem tudom, hogy egyáltalán értesítette-e valaki Szandikám haláláról. Évek óta nem hallottunk felőle, ez is gyötörte az unokámat” – mondta Mária a Borsnak.

A nagymamájának nagyon hiányzik

Az egyik Pest vármegyei idősek otthonában élő asszony folyamatosan Szandira gondol. „Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy a gyönyörű, kedves unokám nincs többé. Persze tapasztalom, hogy már nem hív telefonon és nem látogat, de nem fér e fejembe, hogy előbb ment el, mint én” – mondta.

„Nekem egyedül ő volt az életemben”

„86 éves leszek hamarosan, és nem tudom, hogyan bírom majd ki a hiányát. Nekem egyedül ő volt az életemben, mert a másik unokámmal sajnos nincs szoros kapcsolatom” – zokogott a nagymama.

Elbúcsúzott a vőlegény

 „Millió gondolat kavarog bennem, mégis alig találom a szavakat. Nem csak álom volt…Nincs olyan dolog ebben az életben, ami pótolni tudja azt az űrt, amit magad mögött hagytál! Nézem a közös képeinket, az emlékeket, amiket együtt éltünk át, és még megannyi élmény állt előttünk, de te túl korán mentél el” – így kezdte megható sorait a lány vőlegénye a tragédia után. 

Váratlanul jött és távozott

 „Amilyen váratlanul toppantál az életembe, elsöprő szerelemmel, most olyan váratlanul távoztál, nem látom többé gyönyörű arcod, nem hallom többé a kedves hangod! Az életem soha nem lesz ugyanolyan nélküled, attól a perctől félember lettem mert csak melletted, veled voltam egész” – folytatódott a bejegyzés.

Február 17-én lesz a temetése

A 25 évesen elhunyt lányt február 17-én helyezik végső nyugalomra. „Hiába tudom, hogy ott lenne a helyem, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy képes leszek elmenni. A fuvart talán le tudnám szervezni Nagykőrösre, de attól félek, hogy ott esnék össze a sírnál” – mondta a nagymama.

„Nem bánnám, ha utána mehetnék”

„Gondolkodom azon, hogy vajon mennyi időm van még a Földön, de őszintén megmondom, egyáltalán nem bánnám, ha Szandika után mennék” – fűzte hozzá a gyászoló asszony. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: illusztráció.