Szilveszter este lett rosszul egy férfi Karcagon, saját házibulijában. A házigazda minden előzetes panasz nélkül összeesett és elvesztette az eszméletét. Azonnal mentőt hívtak hozzá.

Éjfél előtt esett össze

Karcagon saját lakásában tartott barátainak egy 14 fős szilveszteri partit egy helybéli 40 év körüli férfi. Ám egy órával azelőtt, hogy éjfélt üthetett volna az óra, szörnyű dolog történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőt hívtak hozzá, de akkor már nem lélegzett

Minden előzetes panasz nélkül barátai szeme láttára esett össze eszméletlenül a házigazda. Azonnal mentőt hívtak hozzá és a tapasztalt mentésirányító utasításai szerint megvizsgálták. Ekkor már nem lélegzett.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindenki a férfi életéért küzdött

Barátai egymást váltva küzdöttek a férfi életéért, amit perceken belül a mentősök vettek át. A társaság reménykedve figyelte a kibontakozó eseményeket, és végig igyekeztek segíteni az életmentőknek.

Új év, éj élet

Pontban éjfélkor pedig visszatért a férfi keringése, az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően így stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők – olvasható az OMSZ Facebook-oldalán.

Az OMSZ bejegyzése az esetről

Azt hitték, hogy viccel

– Azt hittük, hogy viccel, mert épp bohóckodtak a párommal. De rosszul lett és akkor a cimboráim és én egyből láttuk, hogy fel volt akadva a szeme. Egyből tudtuk, hogy ez nem csak hülyéskedés – mesélte Győrfi Krisztián, a férfi egyik ismerőse a Tényeknek.

Fel sem fogták, hogy mi történt

– Mintha a vészhelyzetet láttam volna. Nekem úgy esett le az egész, meg hogy mindenki tudta, hogy mit kell csinálni. Párom nézte a pulzust, a barátom csinálta a mellkas kompressziót, a másik barátom a befújást, egy összeszokott csapat volt. Pedig egyik pillanatról a másikra történt meg, hogy én fel sem foghattam, hogy történhetett ez – tette hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja

Kiemelt kép: OMSZ/Facebook