A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi részében Curtis megosztotta Varga Ádámmal, hogy hogyan romlott meg a kapcsolata az ózdi rapperrel, és mi vezetett odáig, hogy külön utakon folytatják tovább a zenei karrierjüket.

Drogra hivatkozott Majka

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, a két rapper útjai ismét különváltak, amit Majka is megerősített. Állítása szerint Curtis újra a drog rabja lett, ezért született meg ez a döntés.

Lefelé a lejtőn…

Nyáron azt nyilatkozta az egykori labdarúgó közeli ismerőse, hogy már sejthető volt, hogy Curtis elindul a lejtőn. A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Majka többször leült vele beszélni, és bár mindig megígérte, hogy megváltozik, egyre csak ment lefelé a lejtőn. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem volt egyenrangú

Az egyik stábtag elárulta, hogy Curtis nem érezte azt, hogy egyenrangú fél lenne, vagy olyan elismerést kap, amennyit a maga részéről beletesz a produkcióba, ezért alakulhatott ki kettejük között feszültség.

Nem tagad

„Az első összeveszés miattam történt, a kábítószerproblémáim miatt. Elmentem elvonóra. Be kellett látnom, hogy ez nemcsak a karrierem, hanem az életem miatt is fontos lépés. Egyébként a mai napig járok pszichiáterhez beszélgetni” – írja a Blikk.

Nincs baj

„Ezek után mi újra összeálltunk. Nyáron ismét volt egy balhénk, de nem a kábítószer miatt. Nekem azért is volt fontos ez a műsor, mert egy függő ember napi szinten nem tud úgy helytállni, hogy ez ne bukjon ki. Ezért is akartam, hogy lássák a nézők, hogy képben vagyok. Egy idő után eltávolodtunk nagyon a Petivel egymástól.”

Főnök akart lenni

Hozzátette: „Azt éreztem, hogy próbál kialakítani egy főnök szerepet közöttünk. Mivel együtt értük el a sikereinket, én ezt nem akartam. Én nem egy zenekari tag voltam, hanem a másik frontember”.

Ezért nem koncertezett

Egyenrangú társként kellett volna kezelni, de nem éreztem ezt – árulta el a zenész, és bevallotta, hogy egy védekezési mechanizmus volt számára, hogy nem jelent meg a koncerteken.

Videón, ahogy Curtis elmeséli a szakítást:

Tagadja, hogy drogozott

Ha nem tud százszázalékos Curtis lenni, akkor nem szeretné, hogy ezt lássák az emberek. Ezek után jött a sárdobálás, mikor azt állították, hogy ismét a drogokhoz nyúlt – idézte fel. Szerinte ez akkora fegyver mások kezében, amit bármikor elő tudnak venni.

Félreérthető poszt

„Majka kihozott egy posztot, de félreérthetően írta, és maradt egy kiskapu. Azóta nem is beszéltünk. De jobb is így, nem is szeretnék vele beszélni. Már akkor sem kellett volna kibékülni. Ez nem egy együttes volt, csak összeálltunk. Én is csak a nagykoncerteket csináltam volna, ha annyit keresek, mint Peti, de sajnos ez nem így volt” – mesélte a rapper az RTL műsorában. Szerinte, ha egy igazi függő bekerülne, az pár nap múlva már kibukott volna. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Curtis