Az M3 autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 16-os kilométerszelvényében történt baleset, ahol három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött. Mindeközben az M1-esen, Bicske közelében kigyulladt egy jármű.

Többen megsérültek

Az M3-ason történt balesetben többen megsérültek, ellátásukat a mentőszolgálat munkatársai megkezdték. A rendőrök a helyszínelés idejére a pályaszakaszt lezárták, azt a munkálatok előrehaladtával teszik majd szabaddá, számolt be róla a police.hu.

FRISS!

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bicskénél kigyulladt egy jármű

A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon, a 33-as kilométerszelvénynél egy félpótkocsi hibásodott meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Tűzoltók a helyszínen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy április 14-én 14 óra 40 perc körül egy műszaki hibás félpótkocsi gyulladt ki az M1-es autópályán. Bicske térségében, a műszaki sávban áll a szerelvény. A tűzoltók a munkálatokat megkezdték, a rendőrök a pálya forgalmát az oltási időre lezárták. A forgalom majd a belső sávon indulhat meg. Torlódásra és lassú haladásra kell számítani.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Parkolóházban gyulladt ki egy autó Érden

Egy személyautó motortere kapott lángra Érden, a Budai úton, egy többemeletes parkolóház földszinti részén. A város hivatásos tűzoltói a lángokat egy vízsugárral elfojtották. A raj az utómunkálatokat végzi, erről a katasztrófavédelem számolt be egy rövid közleményben.

Ez is érdekelhet:

Óbudán három autó rohant egymásba

A katasztrófavédelem egy másik közlése szerint a kora délutáni órákban három személyautó ütközött össze Budapest 3. kerületében, Óbudán, a Szentendrei úton, Aquincum és Kaszásdűlő határán, a városközpont felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre kiérkeztek a mentők is.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Fotó az M1-esről – Forrás: police.hu