Családtagok és barátok, akik a legjobban ismerték, értetlenül állnak Munkácsi Máté tragédiája előtt, amely a teljes hazai kézilabda-társadalmat megrázta. A Vecsésen dolgozó személyi edző, önkezével vetett véget életének.

Meghalt a volt kézis

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt a napokban, meghalt Munkácsi Máté, a Vác és Vecsés volt kézilabdázója, személyi edző. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sérülései miatt vonult vissza

A tiszavasvári kötődésű sportember két esztendeje vonult vissza a kézilabdától sérülései miatt, az elmúlt években személyi edzőként dolgozott Vecsésen. Szerette a munkáját, képezte magát, s büszke volt arra, hogy sokakon segített. Sikeres volt, rajongtak érte, éppen ezért még döbbenetesebb az elvesztésre.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Önkezével vetett véget életének

A 34 éves férfi önkezével vetett véget életének, a fitneszterem, ahol dolgozott, így búcsúzott tőle: „Máté úgy döntött, hogy ezentúl az angyalok között tartja meg edzéseit”

Látszólag minden rendben volt

Mosolygós, társaságkedvelő, jóképű fiatalember volt, rengeteg baráttal, akiket egytől-egyig sokkolt halálának híre. Féltestvére, a szintén kézilabdázó, az osztrák élvonalbeli Vöslauert erősítő Robin is arról beszélt a Blikknek, látszólag minden rendben volt az életében, nem érti, miért vetett véget az életének Máté.

Mosolygós srác volt

„Aki akár csak egy percre találkozott vele, láthatta, mennyire mosolygós, életvidám, segítőkész srác volt. Bármiféle probléma adódott, mindig azt mondta, minden rendben lesz, megoldódik” – mesélte a 27 éves kézis.

Munkácsi Máté kézilabdázás közben

Forrás: Facebook

Senki sem érti

„Senki sem érti, mi történt, pedig beszéltem családtagokkal, barátokkal. A munkánk miatt messzire kerültünk egymástól, az ünnepeket együtt töltöttük es most is egyeztettünk arról hogy húsvétkor majd otthon találkozunk. Egy barátja Franciaországban kézilabdázik, őt is meg akarta látogatni. Nem tudhatjuk, mi járt a fejében, de látszólag minden rendben volt, megvolt mindene. Család, barátok, munka, a jövőjét tervezte…”

Tervei voltak

„Alig egy hete beszéltünk, úgy volt, hogy ezen a héten segít nekem költözködni. Csupaszív, mosolygós, élettel teli srác volt, társasági ember, nem tudott egy helyben maradni, mindig valakivel találkozott. Jó munkahelye volt, saját háza, autója, tervei, újabban erőnléti edzői tanfolyamra járt hétvégente. Nem értjük, mi történt, de persze, ha tudnánk az okot, az se jelentene megnyugvást számunkra – mondta Máté egyik barátja.

Nyomoz a rendőrség

Bár a rendőrség nyomoz az ügyben, az idegenkezűséget már kizárta a nemrég életét veszítő Munkácsi Máté halálával kapcsolatban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!