13 éve üzemel Budapesten a Corvin-pláza, ráadásul általában tele is van vásárlókkal, ennek ellenére mindennaposak a műszaki problémát.

Műszaki hibák

Az utóbbi években sorra bukkantak elő a kisebb-nagyobb hibák, amivel talán még nem is lenne akkora baj, ám előfordul, hogy ezek a műszaki problémák napokig fennállnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiesett ajtó

Előfordult már olyan is, hogy valamelyik mozgólépcső nem működött hosszabb ideig, de arra is volt példa, hogy kiesett az egyik bejárati ajtó a helyéről.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baj az ételudvarban

Bár ezeket a hibákat igyekeznek minél hamarabb rendbe hozni, de aztán a régit felváltja egy újabb probléma. Tavaly nyáron például az étkezőszintet öntötte el forróság és erős, csípős füst egész addig, amíg a lehűlő időjárás okozta légmozgások nem enyhítettek a helyzeten, írja a növekedés.hu.

Nem működik a mozgólépcső

A műszaki hibák okozta kellemetlenségek tehát általában pár napon belül megoldódtak, ám a portál írása szerint jelenleg két mozgólépcső sem működik, most már 10 napja. Ezzel azonban „csak” annyi a baj, hogy ha valaki az elsőről le akar jutni a földszintre, akkor kénytelen legyalogolni.

Veszélyes

Ez viszont kissé balesetveszélyes, ugyanis a mozgólépcsőket nem gyaloglásra tervezték, a fokok az átlag lépcsőmagasságnál jóval magasabbak.

Nem szabadja gyalogolni

Alapesetben nem is nagyon engedik, hogy gyalogoljanak rajta, ha most azonban ezt nem tennék lehetővé, akkor nem lehetne a két szint között közlekedni.

Van lift, de…

A plázában egyébként vannak liftek is, ezeket azonban eléggé eldugták a bevásárlóközpontban, ráadásul elég kis kapacitással is működnek, szóval sorbanállás nélkül is elég sokat kell rájuk várni.

Hagyományos lépcsők?

Egyébként hagyományos lépcsők is vannak az épületben, de megtalálhatatlan, több ajtó reteszeli el, plusz nagyon szűkös is, szóval az egyetlen élhető alternatíva a mozgólépcső, ami nem működik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Archív