A nyomozás legfrissebb adatai szerint a fiatal nő végezhetett 3,5 éve kislányával, majd magától is eldobta az életet, abban a kapuvári családi házban, ahol szerda délután két holttestet találtak. A nő, az elsődleges információk szerint, azért költözött vissza a szüleihez, mert több konfliktusa volt a férjével. A rendőrség a férfit azonnal őrizetbe vette, azt feltételezték, hogy ő ölte meg feleségét és kislányát.

Két holttestet találtak

Amint arról beszámoltunk, szerda délután két holttestet találtak egy kapuvári családi házban. Egy fiatal nő és 3,5 éves kislánya halt meg. Az elsődleges információk szerint a nő férje végezhetett velük. A férfi a délután folyamán el is fogták szülei házába.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Családi konfliktus

Az áldozat, mint a helyszíni információkból kiderült, kislányával pár hete a szüleihez költözött a kapuvári házba, miután több konfliktusa volt a párjával. Így minden jel arra utalt, hogy a férfi végzett szerelmével és saját gyermekével.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egymás kezét fogták

A helyszínen felmerült az is, hogy az édesanya esetleg önkezűleg végzett magával és gyermekével, mivel a két holttestre úgy találtak, hogy egymás kezét fogva egymás mellett helyezkedtek el.

Őrizetbe vették

Viszont nem zárták ki a nyomozók azt sem, hogy a vélhető gyilkos rendezte el a holttesteket. A nő férjét a rendőrség még szerda délután őrizetbe vette.

A nő lehet az elkövető

A rendőrség szerda este az alábbi közleményt adta ki: „A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, amely szerint egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket. A rendelkezésre álló adatok szerint valószínűsíthető, hogy az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el”.

A testvérét megölték

2018-ban, a mostani áldozat testévérét ölte meg a barátja. A férfi nem tudta elfogadni a szakítás tényét, ezért az egyik júliusi este megjelent a nőnél. Magával vitt egy dróthuzalt, madzagot és késeket azzal a szándékkal, hogy ha a nő nem békül ki vele, megöli. Többször összeszólalkoztak, B. Gábor ekkor a volt barátnője háta mögé lépett, majd a magával hozott fém dróthuzalt hátulról a nyakára hurkolta ­és fojtogatni kezdte volt szerelmét.

15 év börtön

A haldokló nőre édesapja talált rá, mentőt hívtak, Máriát életveszélyes állapotban szállították kórházba. Azonban pár nap múlva. A volt barátját, 2021-ben, 15 év börtönre  ítélte a bíróság.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció