Tizennégy hosszú hónap után, kedd óta, házi őrizetben, édesanyja otthonában tartózkodik a 320 millió forintos csalással és sikkasztással vádolt Fekete Dávid. A volt megasztáros nehezen viselte a rács mögött töltött időszakot, de most végre újra személyesen találkozhatott a gyerekeivel.

Kérdéses a háziőrizet

Ahogy arról a Budapestkörnyéke.hu hírportálon többször beszámoltunk, a Győri Törvényszék a jövő héten dönt arról, maradhat-e édesanyja lakásában a Megasztárban megismert énekes, aki a vád szerint 21 bűncselekményt követett el, amikért akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Hitt a hazatérésben

Dávid már egy hónappal ezelőtt őszintén hitt a hazatérésében, ám akkor még a börtönben kellett maradnia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ikergyerekei meglepődtek

Annál nagyobb volt az öröm most, amikor kiderült, két és fél éves ikerfiai, Ádin és Máté is épp az édesanyjánál voltak, amikor a hazatérésekor átlépte a köszöböt – írja a Blikk. Hatalmas meglepetés volt. Egymás nyakába ugrottak és órákig játszottak.

Ritkán látták őt

A kicsik az elmúlt időszakban csak képről és videófelvételről látták az édesapjukat, és Dávid is csak így látta őket, egy alkalommal pedig egy Skype-videóbeszélgetést is sikerült tető alá hozni a kicsikkel – mondta az énekes jogi képviselője, aki azt is elárulta, az elzárással töltött hónapok alatt sokat erősödött Fekete hite.

Fontos neki a hit

A volt megasztáros már korábban is vallásos volt, amikor tönkrement a házassága és napvilágra kerültek kétes üzleti ügyei, akkor is Istennek címezte szavait a közösségi oldalán.

„Szégyent hoztam rád”

Azt írta: Már csak egyvalakinek tartozom egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki, te vagy Uram! Gyermekkorom óta megadtál nekem mindent, amit csak kértem tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm, és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben, nagyobb csodát nálad. Kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam és mindazt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád – írta Fekete Dávid, akinek a rácsok mögött még mélyebb lett a hite.

Teológiát tanult

Dávid rengeteget olvasta a Bibliát a börtönben, és teológiai tanulmányokat is folytatott. Szeretne a hittudománnyal sokkal mélyebben foglalkozni.

Előadásokat tartana a sikerről

Sőt, táborokban és rendezvényeken tartana előadásokat fiataloknak, akiknek a saját példáján keresztül mutatná meg, hogyan kezeljék a korán érkező sikert, illetve hogyan kerüljenek közelebb Istenhez – magyarázta Kaposi Gergely, aki ügyfelével abban bízik, hogy a büntetőeljárás végéig szabadlábon maradhat az énekes.

Énekes szeretne lenni

Dávid eltökélt, dolgozni szeretne, hiszen a büntetőeljárás még sokáig elhúzódhat. Az elsődleges vonal a művészi pálya marad, szeretne még lehetőséget kapni énekesként – tette hozzá az ügyvéd.

Autókkal kereskedett

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a volt megasztáros énekes autókkal üzletelt, azonban a vásárlói sosem látták az autót vagy annak az árát. Az énekes több embert is megkárosított.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2