Tizennégy hosszú hónap után, kedd óta, házi őrizetben, édesanyja otthonában tartózkodik a 320 millió forintos csalással és sikkasztással vádolt Fekete Dávid. A volt megasztáros nehezen viselte a rács mögött töltött időszakot, de most végre újra személyesen találkozhatott a gyerekeivel.

Kérdéses a háziőrizet

Ahogy arról a Budapestkörnyéke.hu hírportálon többször beszámoltunk, a Győri Törvényszék a jövő héten dönt arról, maradhat-e édesanyja lakásában a Megasztárban megismert énekes, aki a vád szerint 21 bűncselekményt követett el, amikért akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Hitt a hazatérésben

Dávid már egy hónappal ezelőtt őszintén hitt a hazatérésében, ám akkor még a börtönben kellett maradnia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ikergyerekei meglepődtek

Annál nagyobb volt az öröm most, amikor kiderült, két és fél éves ikerfiai, Ádin és Máté is épp az édesanyjánál voltak, amikor a hazatérésekor átlépte a köszöböt – írja a Blikk. Hatalmas meglepetés volt. Egymás nyakába ugrottak és órákig játszottak.

Ritkán látták őt

A kicsik az elmúlt időszakban csak képről és videófelvételről látták az édesapjukat, és Dávid is csak így látta őket, egy alkalommal pedig egy Skype-videóbeszélgetést is sikerült tető alá hozni a kicsikkel – mondta az énekes jogi képviselője, aki azt is elárulta, az elzárással töltött hónapok alatt sokat erősödött Fekete hite.

Fontos neki a hit

A volt megasztáros már korábban is vallásos volt, amikor tönkrement a házassága és napvilágra kerültek kétes üzleti ügyei, akkor is Istennek címezte szavait a közösségi oldalán.

„Szégyent hoztam rád”

Azt írta: Már csak egyvalakinek tartozom egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki, te vagy Uram! Gyermekkorom óta megadtál nekem mindent, amit csak kértem tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm, és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben, nagyobb csodát nálad. Kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam és mindazt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád – írta Fekete Dávid, akinek a rácsok mögött még mélyebb lett a hite.

Teológiát tanult

Dávid rengeteget olvasta a Bibliát a börtönben, és teológiai tanulmányokat is folytatott. Szeretne a hittudománnyal sokkal mélyebben foglalkozni.

Előadásokat tartana a sikerről

Sőt, táborokban és rendezvényeken tartana előadásokat fiataloknak, akiknek a saját példáján keresztül mutatná meg, hogyan kezeljék a korán érkező sikert, illetve hogyan kerüljenek közelebb Istenhez – magyarázta Kaposi Gergely, aki ügyfelével abban bízik, hogy a büntetőeljárás végéig szabadlábon maradhat az énekes.

Énekes szeretne lenni

Dávid eltökélt, dolgozni szeretne, hiszen a büntetőeljárás még sokáig elhúzódhat. Az elsődleges vonal a művészi pálya marad, szeretne még lehetőséget kapni énekesként – tette hozzá az ügyvéd.

Autókkal kereskedett

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a volt megasztáros énekes autókkal üzletelt, azonban a vásárlói sosem látták az autót vagy annak az árát. Az énekes több embert is megkárosított.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2