Felesége is feljelentette a Megasztár volt énekesét, Fekete Dávidot, akit a múlt héten komoly sikkasztások és más bűncselekmények miatt őrizetbe vett a rendőrség. Az énekes akár több százmillió tartozást is felhalmozott, a Hit Gyülekezete több tagjának is tartozik.

Autókkal kereskedett

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, múlt héten letartóztatták Fekete Dávidot. Az egykori Megasztáros Az egykori énekes autókkal kereskedett, azonban az áldozatai nem látták az autót vagy annak az árát, amikor Dáviddal kötöttek üzletet.

Saját családját is nehéz helyzetbe hozta

 A volt megasztáros gyakorlatilag több embert is földönfutóvá tett, sőt még saját családját is nehéz helyzetbe hozta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

11 évre is lecsukhatják

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján tudható, hogy Fekete gépjárművek adásvételével foglalkozott, de több autótulajdonost is megkárosított: a gépkocsik eladását követően egyszerűen nem fizetett. A férfit a gyanúsításokban szereplő tételek alapján akár tizenegy év börtönre is ítélhetik.

A felesége is feljelentette

Blikk most azt írja, hogy Fekete Dávid válófélben lévő felesége, Fekete Regina az őrizetbevétel másnapján feljelentette, így a férfi a gyermekeit sem láthatja majd.

Nem láthatja gyerekeit

„Ügyfelem valóban feljelentést tett Fekete Dávid ellen, aminek a részleteiről nem beszélhetek. Ám a folyamatban lévő ügy és válás miatt jelen helyzetben semmilyen kapcsolattartás nem lenne célszerű” – mondta Regina ügyvédje, Pikali Petra.

Felesége nevére vett fel hitelt

Az énekes Fekete Regina nevére alapított cégeket, azonban a vállalkozásokkal 73 milliós hitelt vett fel, aminek sorsáról semmit nem tud az immár három gyerekét egyedül nevelő anya.

Mindenkit megkárosított

Fekete Dávid nemcsak ismerőseit, barátait és saját családját is megkárosította, hanem a Hit Gyülekezete több tagjának is tartozik.

Ismerték egymást

Fekete Dávid még a Megasztár 4. évadában került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével, ahol ugyan nem vált taggá, de megismerte Németh Sándort, az egyház alapítóját. Németh pedig segítséget nyújtott a fiatal énekesnek, hogy képes legyen feldolgozni a hirtelen jött sikert, amit azzal ért el, hogy a második helyen végzett a TV2 tehetségkutatójában.

Megromlott a kapcsolata

Fekete Dávid és Németh Sándor kapcsolata azonban megszakadt, amikor az énekes Cserpes Laurával való házassága megromlott 2013-ban. Németh Sándor azonban ennek ellenére segíteni akar Dávidnak, ezért és az anyagi botrányok kapcsán felvette a kapcsolatot a Hit Gyülekezetének a győri szervezetével. 

Tárt karokkal fogadják

Németh Sándor elmondta, hogy Dávid nem kért segítséget a gyülekezettől, de ezt bármikor megteheti, ők a történtek ellenére is tárt karokkal fogadják az énekest. “Hiszen ő alapvetően egy jó ember, még akkor is, ha most rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott” – mondta Németh Sándor, aki azt is hozzátette, hogy az énekes több gyülekezeti tagnak is tartozik.

Sokan ismerik

Az egyházalapító arról is beszélt, hogy a győri gyülekezetben sokan ismerik őt, és úgy tudja, több tagtól is kért kölcsön pénzt az elmúlt időben. Németh szerint Dávid többeket is megkárosított, de bízik benne, hogy majd visszatalál a helyes útra, és képes lesz rendezni az életét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2