A napokban helyezték végső nyugalomra egy tragédiával végződő nézeteltérés 18 éves áldozatát. A temető környékét készenléti rendőrök lepték el, mert tartottak a család bosszújától. A fiú szülei azt mondják, nem akarnak vérontást, csak az igazságért harcolnak.

Vitából vérengzés

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy szörnyű gyilkosság történt a közelmúltban Tiszanánán. Augusztus 19-én délben egy családi házban egy korábbi nézeteltérés miatt két család között vita alakult ki, ami vérengzésbe torkollott: egy 18 éves férfit éles eszközzel úgy megsebesítettek, hogy a helyszínen belehalt sérülésébe, míg két másik férfit sérülésekkel szállítottak kórházba. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elmenekült a helyszínről

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 54 éves férfit, aki elmenekült a helyszínről, két órán belül elfogták, majd őrizetbe vétele mellett hallgatták ki, továbbá kezdeményezték letartóztatását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Csoportos garázdaság

A Hevesi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több személy ellen is eljárást indított. A gyilkos férfit, ha elítélik, több év börtönt is kaphat.

Édesanyja karjaiban halt meg

A fiatal áldozat az édesanyja karjaiban halt meg. Nagymamája szerint a fiú vért hányt és szinte azonnal életét vesztette. Azóta rettegnek, hogy a család ismét rájuk támad. Ő úgy tudja, a gyerekek vesztek össze a focipályán és ezért kellett meghalnia az unokájának, aki egyébként az egerszalóki focicsapat tagja volt.

Szabadlábon a valódi tettes?

A család azt mondja, nem Dani igazi gyilkosa került a rácsok mögé, a valódi tettes még szabadon van. Ők tudják is, hogy ki az, hiszen a gyilkos tette előtt belenézett Dani édesanyja szemébe.

Végső nyugalomra helyezték

Danit ezen a héten, Erdőtelken helyezték végső nyugalomra. A temető környékét készenléti rendőrök lepték el, akik két busszal érkeztek a helyszínre. „Az én fiamat ölték meg, de minket figyel a rendőrség. Naponta látjuk, hogy járőröznek a házunk előtt, Dani temetésekor pedig két busszal jöttek” – mondta az édesanya a Borsnak.

Erős felindultság vezérelte

A család azt elismeri, hogy Dani testvére, Gergő közzétett egy Facebook live-videót, amiben bosszút emlegetett. Ez a videó azonban mindössze pár perccel a tragédia után készült, egyértelműen kiderül belőle, hogy Gergő háta mögött testvérét éppen újraélesztik a mentősök. Szerintük ez az erős felindultságból elkészült videó nem adhat okot arra, hogy két busznyi rendőr jelenjen meg a fiú temetésén.

Nehezen viselik

A család azt mondja, eszükbe sem jut, hogy bosszút álljanak. Ők mindössze annyit szeretnének, hogy a fiú igazi gyilkosa kerüljön a rácsok mögé. A hozzátartozók azóta is mindennap kijárnak a fiú sírjához, de a rendőri jelenlétet egyre nehezebben viselik. 

Mintha hergelni akarnák őket

„A gyilkos szabadlábon van, minket megfigyelnek. Egyre inkább azt érezzük, mintha hergelni akarna minket a rendőrség, hogy tényleg történjen valami!” – mondta a lapnak a családfő, József. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció