A 2020-ban fejlesztett és telepített napenergia több mint 50%-a kevesebb anyagi ráfordítást igényelt, mint a legolcsóbb fosszilis tüzelőanyagokat hasznosító technológiák! Mit is jelent ez pontosan? 

Minden megújuló energiát hasznosító technológiának, de köztük a napelemes rendszereknek a gyártásával és telepítésével járó költségek extra sebességgel csökkentek. A napelemes rendszerekhez köthető költségek csak tavaly 7%-kal csökkentek.

Talán most mindannyian meglepődtök, de úgy tűnik, a legolcsóbb energiaforrások jelenleg a megújuló energiák, illetve az ezekre képes rendszerek. Nagyon fontos, hogy mindenkinek egyre vonzóbb alternatívát jelentsen a megújuló energiaforrások, s így a napenergiát hasznosító rendszerek installálása. Ezek képesek biztosítani azt, hogy az egyre magasabb energiaigényeket is kielégítsék, mindezt úgy, hogy közben jelentős megtakarítást jelentenek a többi energiaforráshoz képest, amelyek a környezetre nézve is károsak. 

A megújuló energiaforrásokba történő invesztálás mostantól nem egy költségigényes befektetés, amely lassítja a gazdaságot, a zöldítésért cserébe. Pont ellenkezőleg! Képes költségeket csökkenteni, új munkahelyeket teremteni, s még lendületet is adni az ország fejlődéséhez!

Mit nyújthat neked a napenergia?

Annak érdekében, hogy megóvjuk a Földet, tulajdonképpen semmi nem lenne túl nagy ár, nem igaz? Szerencsére ezt egyre inkább meglátják azok is, akik magasan, döntéshozói székekben ülnek. Éppen ezért vannak pályázatok azok számára, akik napelemes rendszert szeretnének telepíteni, legyen szó akár egy lakossági, akár egy nagyvállalati befektetőről.

Miért mondjuk, hogy befektető? Mert a megújuló energiaforrásba történő invesztálás befektetés, amely számos további haszonnal is kecsegtet, a Föld védelméhez való hozzájáruláson túl is! Így pedig már egyértelmű, hogy nincs se magánszemély, se cég ezen a bolygón, akinek ne lenne érdeke tenni a környezet védelméért azáltal, hogy a napenergiát felhasználó rendszerekbe invesztál.

A napelemes rendszerek előnyei

Mind a vállalati, mind a lakossági felhasználók számára ez egy olyan, gyorsan megtérülő befektetés, amely a környezet védelmén túl együtt jár az ingatlan értékének növekedésével, a minden hónapban időszerű energiaszámlák csökkentésével, illetve a villanyszámlának akár a lenullázásával, s modern elképzelések támogatásával is – igény szerint. Például lakossági felhasználóként a saját elektromos autód töltését, míg vállalatként akár a munkavállalóid elektromos autóinak töltését is megvalósíthatod a beümezelt és hatékony napelemes rendszered által. 

Üzleti szempontból fontos lehet a tudatos vásárlók, s esetleg ezáltal új vásárlókör megnyerése, illetve megtartása is. Lakossági felhasználóként pedig az ingatlan mobilitásában is jelentős előnyt tudhatsz magadénak, ha napelemes rendszer díszeleg a tetődön! Az A1Solar teljes körű szolgáltatást nyújt: a leghatékonyabb napelem panelekkel és a pályázattól kezdve egészen a kivitelezésig minden feladat megoldásával vár téged. Válaszd te is komplex szolgáltatásukat!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!