Fővárosi Night Ride, pátyi Unicum-show és Szakcsi Lakatos Béla koncertje kínál estére programot. Napközben Biatorbágyon a KisVillában Kerti Mulatság, Pécelen Almafesztivál, a Pilisben erdőterápiás túra várja az érdeklődőket. A Hunyadi Téren a Zöldítőkkel várost zöldítő és fenntartható programokon tanulhatunk, a Fáklya Klubban a Járatlan Utakon Fesztiválon utazgathatunk képzeletben.

Night Ride két keréken Budapesten

Ha egy kellemes városi csavargásra vágysz szombat este, akkor itt a helyed! Tarts velünk, ha nem láttad még Budapest éjszakai arcát két kerékről, vagy ha láttad már sokszor (és imádod), akkor azért – invitálnak a szervezők az éjszakai bringázásra. Felhívják a figyelmet a KRESZ szabályok betartására, a lámpahasználatra és arra, hogy figyeljünk egymás egészségére, testi épségére.

Unicum show Pátyon

Szombat délután kerül sor az Első pátyi Unicum-showra a pátyi C’est la vie Café-ban. Kerényi Péter, Zwack Péter egykori személyes tanácsadója és a Zwack Unicum Nyrt. volt kommunikációs igazgatója, számtalan sztori és titok tudója, hogy a C’est la vie Café autentikus környezetében megismerteti tudását, ismeretei, történetei legjavát. Vendég lesz továbbá és támogatja a rendezvényt Szájbély Ernő a Zwack Múzeum és Látogatóközpont jelenlegi vezetője.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A C’est la vie Caféban

Kerti Mulatság a KisVillában Biatorbágyon

Napfénymarasztaló dínomdánom workshopokkal, zenével, mindenféle házi finomsággal szombaton 10 órától Biatorbágyon a KisVillában. 15 órától a kertkedvelők a biatorbágyi Házikertészetben a szakrális botanikáról hallhatnak érdekfeszítő előadást.

ŐSZI ALMA FESZTIVÁL Pécelen

A Lázár Ervin Városi Művelődési ház udvarán almás sütemények kóstolása, népi gyerekjátékok, bábelőadás, 17 órától gyerekkoncert. Minden vendéget egy tál babgulyással várnak a szervezők.

Járatlan Utakon Fesztivál

A Fáklya klubban független utazók kétnapos fesztiválja. Ismét közel 100 utazásban jártas utazót, bloggert, hegymászót, világjárót hívtunk meg, hogy megismerhessétek őket személyesen is. Ismét láthatjátok az utazás aspektusait abban a szellemiségben, ahogy mi, független utazók, utazunk. FÜGGETLENÜL, SZABADON, EXTRÉMEN, BOLDOGAN – invitálnak mindenkit a szervezők.

Utazásokról a Fáklya Klubban

Zöld programok a Hunyadi téren a Zöldítőkkel

A Terézvárosban szombaton ként zöld programok várják a környezettudatosokat: 10-14 óráig zöld bingó és fenntarthatósági iránytű a Green Guide Budapesttel, szezonális receptgyűjtés, mikrozöld nevelés, kvízek és játékok a Zöldítőkkel. Növénycsere és -örökbefogadás 12-14 óráig.

Erdőterápiás kirándulás a Pilisben

Az egész napos túra során elmerülhetünk a pilisi erdők különleges atmoszférájában, gyógyító terében. Pilisszentlélekről indul a túra a Pálos kolostorromhoz, majd onnan tovább Dobogókőre. Egy kb. 6-7 órás közepesen intenzív túrára számíthatunk, ahol gyakran megállunk. A túrát Juhász Ágnes vezeti.

Megnyugvás – koncert

Szakcsi Lakatos Béla életmű koncert a Kongresszusi Központban

A Budapest Kongresszusi Központban rendezi meg a Krokodil Rock Kft (www.krokodilrock.hu) „Megnyugvás” címmel Szakcsi Lakatos Béla életmű koncertjét.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/NightRideBP