A pilisvörösvári járőrök siettek egy bejelentésre amikor jelzést kaptak, egy helybéli férfi véget akar vetni az életének.

Riasztották a rendőröket

A rendőröket 2022. április 13-án dél körül riasztották. A segélykérés egy kétségbeesett nőtől érkezett aki elmondta, hogy testvére az imént hívta és állította, felvágta az ereit, meg akar halni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Testvérét hívta

Mivel messze laknak egymástól esélye sem lett volna fivére segítségére sietni, ezért tárcsázta azonnal a segélyhívót.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Még időben érkeztek

A rendőrök a címhez érve nyitott ajtót találtak, berohantak, majd az egyik emeleti szobában találták meg a vágott és szúrt sérüléseitől test szerte vérző férfit. Az egyenruhások törülközőkkel igyekeztek csillapítani a vérzést, miközben értesítették a mentőket. Az időst kórházba vitték, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Pár hete egy szabolcsi nő akarta eldobni az életét

Amint arról a Kékvillogó beszámolt végzetes lépésre szánta el magát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakó nő. Életét a Bükk hegységben akarta eldobni magától, de a keresésére indult miskolci rendőrök és rendészek megakadályozták a tragédiát.

A keresésére indultak

Telefonjának adatai szerint Bükkszentkereszt környékén tartózkodhat, ezért értesítették a miskolci rendőröket. Egy tíz fős járőrcsoport azonnal a nő keresésére indult, hozzájuk csatlakozott a Miskolci Önkormányzati Rendészet négy rendésze is, számolt be róla közleményében akkor a rendőrség.

Eszméletlenül találtak rá

A kutatás során először – éjfél előtt – az asszony autójára bukkantak rá egy erdészeti úton, majd 50 perc múlva a nőt is megtalálták egy hegyoldalban, eszméletlenül a talajon fekve.

Jöttek a mentők is

Az erősen lecsökkent testhőmérsékletű nőt a rendőrök egy takaróval betakarták és gyalogosan vitték el a szolgálati autójukig. Ebbe beültették, majd azzal vitték tovább az időközben a helyszín közelébe ért mentőszolgálat járművéhez. A mentőszolgálat munkatársai az asszonyt kórházba szállították.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció