Szabó András Csuti arról vallott egy interjúban, hogy az első, nehezebb időszak után már el tudta engedni volt feleségér, Kulcsár Edinát. Amiről kell, kommunikál vele, de az összes közös ügyüknek vége. Ezzel együtt az üzletember újraépítette a baráti társaságát, és ismét rátalált a szerelem.

Szakítás és szerelem

Csuti 2022-es éve izgalmasan alakult párkapcsolatai tekintetében. Januárban derült ki, hogy Kulcsár Edinával különválnak útjaik, aki nem sokkal később pedig közölte, hogy új párja van. Április elején Csutira is rátalált az új szerelem, és meg is mutatta a nyilvánosságnak barátnőjét, Ginát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új kapcsolat

Augusztus végén viszont arról szóltak a hírek, hogy szakítottak, majd arról, hogy az üzletember a Farm VIP forgatásán összemelegedett Szorcsik Viki színésznővel. Ez a kapcsolat sem tartott azonban sokáig. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Parasztházba költöztek

Körülbelül egy hónapot voltak együtt, gyerekeinek se mutatta be a színésznőt. „Nem akartam, nem is telt el annyi idő. Vikivel a kapcsolatunk nagyon máshogy indult, mint ahogy a kapcsolatok szoktak. Mi hamarabb költöztünk össze a parasztházba, mint hogy elkezdtünk volna randizni” – osztotta meg Csuti.

Pozitív élmények

Az üzletember kijelentette, hogy a kapcsolatuk egyáltalán nem promóció volt, a Farm VIP műsorában fejben, lélekben iszonyatosan közel kerültek egymáshoz. „Nagyon szép emlék nekem ez a mai napig. Az az emlék például, ahogy én vele fekszem kint a fűben, és nézzük az eget, a csillagos égboltot, az hihetetlenül pozitív élmény” – tette hozzá Csuti.

Együtt utaztak Bécsbe

Az üzletember azt sem titkolja, hogy máris új szerelem van az életében. A nála jóval fiatalabb, barna hajú lánnyal az Instagramon ismerkedett meg, és már együtt mentek el a bécsi karácsonyi vásárba.  

Vacsorával indult

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára, és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között. Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron” – mesélte a sztár.

Elengedte Edinát

Szabó András Csuti elmondta: az első, nehezebb időszak után már el tudta engedni Edinát. amiről kell, kommunikál vele, de az összes közös ügyüknek vége. Ezzel együtt az üzletember újraépítette a baráti társaságát is.

Sokat van a gyerekeivel

„A gyerekekkel kialakult egy rendszer, eszerint heti 2-3 napot mindig velük töltök. Előfordul az is, hogy Edina telefonál, és azt mondja: a gyermekek apához szeretnének menni. Ilyenkor, ha programom van, lemondom, és már találkozom is velük. Szerencsére nem a klasszikus hétvégi apuka vagyok” – árulta el az üzletember a Frizbi című műsorban.

Jót tett neki az önállóság

Forrás: Youtube.com

Édesanyjával és gyermekeivel töltötte a szentestét

A karácsonyt még külön töltik, szentestén pedig Csuti az édesanyjával és gyermekeivel, Medoxszal és Ninával lesz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szabó András Csuti. Fotó: 24.hu