Eladják Oszter Sándor egykori diósjenői kúriáját. A hírről a tavaly elhunyt színész özvegye számolt be a közösségi oldalon, valamint azt is elárulta, miért kellett meghoznia ezt a fájó döntést.

Tavaly halt meg

Mint ismert és ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Oszter Sándor tavaly októberben hunyt el, 73 éves korában. A színészről tudvalevő volt, hogy hatalmas vagyonnak rendelkezik, bár ennek jelentős része nem készpénzben volt mérhető, hanem ingatlanokban. Az egyik legnagyobb a diósjenői birtoka volt, melynek a szakértők véleménye szerint az értéke mintegy 700 millió forint. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas terület

Oszter Sándor hatalmas erdő melletti luxusvillájához egy saját, fából készült templom, egy négyemeletes kilátótorony, egy tizenkét férőhelyes istálló karámmal, egy kocsiszínnel és nyeregszobával, továbbá kültéri medence, szauna, valamint gazdasági és lakóépület is tartozik.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem volt érvényes végrendelet

A birtok közepén pedig egy patak folyik át. A színész a halála után az unokájára szerette volna hagyni több mint egymilliárdos vagyonát, ám – mint később kiderült – érvényes végrendelete nem volt.

Küzdött

Oszter Sándor egész életében a birtok fennmaradásáért küzdött, ám most özvegye Failoni Donatella úgy döntött, eladják a kúriát. „Kedves barátaim! Eljött az idő, hogy eladjuk a diósjenői birtokot! Várom az érdeklődőket!” – írta a Facebookon a színész özvegye, aki aztán a Borsnak azt mondta:

Nincs értelme

“Igen, eladjuk a házat, mert rájöttünk, hogy nincs értelme fenntartani. Rengetegbe kerül a fűtése is, pláne most, hiszen gázkazánunk van

Megszólalt a lánya is

A színész lánya, Oszter Alexandra is hasonlóan nyilatkozott. az ügy kapcsán, ő annyit tett hozzá, hogy az édesanyja sokat gondolkodott az eladáson. A portál szerint az eladás után Oszter hitvese a család balatoni házába költözhet, ahol eddig is sok időt töltött, akár egyedül is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Milliárdos összeg lehet: hatalmas vagyont hagyott örökösére Oszter Sándor

Ez is érdekelhet:

„Megyek majd a Balatonra, csak idén egy kicsit később” – Oszter Sándor özvegye képtelen visszatérni férje halálának helyszínére

Kiemelt kép: Oszter Sándor – Forrás: YouTube