A ráckevei nyaraló után Zámbó Jimmy csepeli otthonát is árulja az énekes özvegye. Ez az az ingatlan, ahol Jimmy fejbe lőtte magát 2001 január 2-án. Halála után a ház valóságos zarándokhely lett, több ezren gyújtottak gyertyát előtte. Most 130 millióért bárki megveheti.

Eladó Zámbó Jimmy otthona

Közel 130 millió forintért árulja Zámbó Jimmy egykori otthonát özvegye. Ez az a ház, amelyben eldörrent az énekes számára, a végzetes lövés. A 200 négyzetméteres ingatlanban már csak Edit asszony és kisebbik fia Adrián élt. A család pedig úgy döntött, hogy túl nagy nekik a ház, emiatt szeretnék eladni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csepelen van a ház

A hirdetésben nem is rejtik véka alá, hogy bizony Zámbó Jimmy egykori otthona eladó. A 4 szobás ház a 21. kerületben, a Szent László utcában van. A fotókon látszik, hogy az énekes aranylemezei még mindig a falon vannak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt lőtte fejbe magát Jimmy

Fotó: BPK

Jimmy bútorai

Jimmy halála óta a berendezés sem változott, ugyanazok a bőrfotelok és bútorok vannak a házban, mint amikor még maga a Király élt ott. A hirdetésben nem tüntették fel, hogy az ingatlantól bútorozottan szeretnének-e megválni, vagy marad-e néhány berendezés az egykori legenda otthonából.

Itt születtek a slágerek

A rövid szöveg alapján az emeletes ház alsó szintje összesen 100 nm, amiben egy hatalmas nappali kapott helyet, s ennek falain láthatóak Jimmy híres ereklyéi. A dolgozószobával kapcsolatban kiemelték, hogy itt íródtak a híres dalszövegek, valamint itt zajlottak a családi és baráti kör legfontosabb eseményei.

Medence is van

A felső szinten három, teljes értékű szoba található: egy gardróbszoba, egy fürdőszoba, illetve a nagyobb hálószoba. Az ingatlanhoz tartozik egy óriási kert terasszal, valamint egy teljesen felszerelt kis ház, sőt, még egy zárt medence is. A házról feltöltött hirdetés ide kattintva megtekinthető.

Ne legyen múzeum

Zámbó Adrián azt mondta, hogy nem szeretnék, ha a házat egy rajongó venné meg és amolyan Jimmy múzeumot rendezne be. Nemrég írtunk arról, hogy Jimmy ráckevei nyaralóját is árulja a család.

Duna-parti ház

A Király korábban rengeteg időt töltött a Duna-parti házban, és több alkalommal itt írta számait. Ilyenkor pedig a környékről odasereglettek a kajakosok és a pecások és hallgatták a művészt. Az ingatlanért 50 milliót kérnek.

Csónakkal lehet megközelíteni

A nyaralót hirdetése szerint a ház közvetlenül a vízparton található,  szép a telek, és a ház is remek állapotban van. Azonban garázst nem építettek hozzá – mégpedig abból a profán okból, hogy a szigetre nem vezet semmiféle híd, így csak vízi járművel közelíthető meg a ház.

Zámbó Jimmy nyaralója

Forrás: ingatlan.com

22 éve halt meg

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án, hajnalban, csepeli otthonában lőtte fejbe magát. Olyan súlyos mértékben sérült az agya, hogy pár óra múlva a Honvédkórházban belehalt a sérüléseibe. Miután bejelentették a halálhírét, a most eladó csepeli ház valóságos zarándokhellyé alakult. ezrek gyújtottak gyertyát, tévéstábok élőben jelentkeztek a helyszínről.  Jimmyt több tízezer ember kísérte utolsó útjára, temetését az RTL élőben közvetítette.

3 teltházas koncert

Jimmy kétszer adott telt házas koncertet a Budapest Sportcsarnokban. Először 1998. december 28-án, másodszor 1999. november 21-én. A nagy érdeklődésre tekintettel 1999. november 21-én este bejelentették a 3. koncertet, ami 1999. december 28-án lett volna. Eközben leégett a Budapest Sportcsarnok, így ezt a koncertet a BNV egyik pavilonjában tartották meg.

Saját tévéműsora volt

Saját műsora az RTL Klubon 1999. december 24-én debütált, „Karácsony Zámbó Jimmyvel” címmel jelentős nézettséget érte el, majd ennek a műsornak lett a folytatása a „Dalban mondom el” 2000-től haláláig.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Zámbó jimmy csepeli háza -Forrás: BPK