Négy autó ütközése miatt szombat délután le kellett zárni a belvárosi Andrássy út kifelé haladó oldalát. Egy taxisofőr pár pillanatra nem figyelt oda, majd hirtelen balra rántotta a kormányt és ezután ütközés ütközést követett. A mentőknek is akadt dolguk a baleset után. Cikkünk végén mutatjuk helyszínen készült fotóinkat.

Feltorlódtak az autók

A Mercedes E220 taxi utas nélkül a befelé tartó oldalon haladt a Bajcsy-Zsilinszky út irányába, amikor a Dobó utcai jelzőlámpás kereszteződéshez ért. A lámpa zöldet mutatott, de a forgalom nem haladt, feltorlódtak az autók. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hirtelen balra rántotta a kormányt

A taxisofőr állítása szerint pár pillanatra elbambult (igazából nem tudta pontosan meghatározni, melyik sávban közlekedett), amikor felnézett, az előtte lévő autó már túl közel volt. Hirtelen balra rántotta a kormányt, emiatt azonban a belső sávban veszteglő Ford Focus jobb hátuljába csapódott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ütközés ütközést követett

Az ütközés hatására a Ford keresztbe fordult és az előtte álló Hyundai i30 hátuljának vágódott, a taxi pedig keresztül vágott a szembejövő sávokon, majd az Andrássy út 17. előtt parkoló másik Mercedesnek, egy A180-as oldalának hajtott. Nagy szerencse, hogy nem történt frontális karambol.

Egy sérült került kórházba

A taxi vezetője nem sérült meg, a helyszínen el is ismerte a hibáját. A Fordban egy férfi és egy nő utazott, ők sem sérültek meg, a Hyundai hátsó ülésén utazó hölgynek viszont megrándult a nyaka, amikor a Focus beléjük csapódott, őt a mentők könnyű sérültként szállították kórházba.

Lezárták az Andrássy út egyik oldalát

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az Andrássy út Oktogon felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a befelé tartó oldalra terelték át. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: káosz az Andrássy úton. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK