Elborult az agya egy taxisofőrnek a napokban a budapesti Árpád hídnál. A férfira rávillantott a mögötte haladó autós, amire felkapta a vizet és megállásra kényszerítette a másik gépkocsit. Az esetről a Budapesti Autósok Közössége videófelvételt is közzétett. Mutatjuk!

Fékezni kezdett a taxis

A felvételt egy személygépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette, az eset az Árpád hídon történt. A sofőr beszámolója szerint a taxis 40-50 kilométeres tempóval haladt előtte a belső sávban. Az indokolatlanul lassú haladás miatt rávillogott, a taxis pedig emiatt hirtelen fékezni kezdett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fenyegetően megindult felé

Az autós végül megelőzte a taxist, aki ezen annyira berágott, hogy visszaelőzte őt, majd bevágott elé, és megállásra kényszerítette. Ezután kiszállt a taxiból, fenyegetően megindult a kamerás sofőr felé, aztán kiabálni és köpködni kezdett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ideges volt

„Engem nem ütött meg csak az autó ajtaját erőteljesen feltépte. Közel állt, ideges volt, de valószínűleg a kamerának volt annyi visszatartó ereje, hogy nem fajult el jobban a dolog” – fűzte hozzá a sofőr.

„Inkább haladjatok tovább”

A nem mindennapi felvételt a Budapesti Autósok Közössége osztotta meg, hozzátéve, hogy sajnos nem lehet tudni, éppen milyen állapotban van a közlekedőtárs. Amennyiben vélt vagy valós sérelmetek van, inkább haladjatok tovább, mert nem tudni, hogy mit vált ki az adott sofőrből egy villantás, vagy bármi, amit esetleg provokációnak vesz.

Ez történt az Árpád hídon

https://youtube.com/watch?v=PSAwxVA4InI%3Fsi%3DDqWZnSjlGJaFu8xl
Forrás: Budapesti Autósok Közössége

Biztosra ment

Ahogy mondani szokás, ilyen nincs és mégis van. A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a rendőrök egy olyan járművezetőt igazoltattak, akinek autójában, a műszerfalon egy kézzel készített, járművezetésre vonatkozó használati utasítás volt…

A hozzátartozók felelőssége

A rendőrök hangsúlyozzák, hogy nem kizárólag a gépkocsivezető felelőssége, hanem a hozzátartozóké is, ha olyan személyt engednek a közúti forgalomban közlekedni, akinek vezetési gyakorlata, KRESZ tudása ismétlésre szorul.

Kérjenek segítséget

A rendőrök ezúton is kérik, hogy a jogszabályi ismereteik felelevenítésére szánjanak időt, valamint az alapvető biztonságos közlekedéshez szükséges gépjárművezetői tudás ismételt elsajátításához kérje bármelyik autósiskola oktatójának segítségét – írta a Veszprém vármegyei rendőrség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyzet volt az Árpád hídon. Fotó: Facebook/Budapesti Autósok Közössége